19 Ara 2018 #61 Dmtm25 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 399 81 28 dusting34' Alıntı: 1.ç csk 2.ç csk 3.ç fb 4.ç fb Genişletmek için tıkla ... tam hedeften vurma da bu olsa gerek 2.yarı açıldığımızı hemen herkes öğrendi ama ayrı ayrı çeyrekler tebrikler
dusting34' Alıntı: 1.ç csk 2.ç csk 3.ç fb 4.ç fb Genişletmek için tıkla ... tam hedeften vurma da bu olsa gerek 2.yarı açıldığımızı hemen herkes öğrendi ama ayrı ayrı çeyrekler tebrikler
19 Ara 2018 #62 badi3434 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 487 106 43 Blue's' Alıntı: Kesin yenilseydi , ben demiştim diyecektiniz. Sizin köyde kapağın anlamı farklı olabilir de , bizim köyde ki bildiğim kadarıyla koydum Genişletmek için tıkla ... Maç sonucuna göre yorum yaparsınız tabi senin çeyrek tahminlerin neden tutmadı
Blue's' Alıntı: Kesin yenilseydi , ben demiştim diyecektiniz. Sizin köyde kapağın anlamı farklı olabilir de , bizim köyde ki bildiğim kadarıyla koydum Genişletmek için tıkla ... Maç sonucuna göre yorum yaparsınız tabi senin çeyrek tahminlerin neden tutmadı