- 106,505
- 157,588
- 113
Beraberlik dışında fenerin yenme ihtimali olduğunu düşünmüyorum dostumFenerliyim fakat,Duygusallık bi kenara,
2 1 yada 1 1 biticek
Beraberlik dışında fenerin yenme ihtimali olduğunu düşünmüyorum dostumFenerliyim fakat,Duygusallık bi kenara,
2 1 yada 1 1 biticek
OfsaytimsiSahasında kupa kaldır, 2-3 sezondur Kadıköy'de kayak şov yap, Türkiye'de en çok yıldıza ve Müzesi'nde en çok kupaya sahip ol, Avrupa'da en çok maça çıkan temsilci ol. UEFA ve Süper Kupa'yı ülkeye getir, tüm dünyada adından söz ettir sonra gel eyyam de, hakem de..Avrupa'da şunu konuşsan adama gülerler tarihine bakıp.
Reis gel ortaklasa 30k basalım ms 1 eBeraberlik dışında fenerin yenme ihtimali olduğunu düşünmüyorum dostum
Balonu şişirip şişirip patlatacaz 😆Beraberlik dışında fenerin yenme ihtimali olduğunu düşünmüyorum dostum
Senden haber gelmedi telefonu verdimFb 1,5 üst 16 k vuralım Sonra Gelelım buradakı Ruh hastasıyla goy goy geceyım
iyi yapmıssın dost işini gorduysen ne mutlu benim alacagım rakam 44 k 45 k diSenden haber gelmedi telefonu verdim
Hayırlısı reis,iyi yapmıssın dost işini gorduysen ne mutlu benim alacagım rakam 44 k 45 k di
İhtiyar yine formundasın 😄Bets10 a 2 bin yatirdik. 10 dakikada kaybettik. Bjk ozel 50 oran yatti. Bu mactan gecek gol basina 1.000 bonus gelecek. 0-0 biter insallah da cezami bu dunya da cekmis olurum. Ahirete kalmasin.
Ne guzel bi yorum bu 😍bi sohbett ettıgın kırmızı Var zaten forumda baska adam yok ses etmıyormus korkuyorum demıyorda Hadi fener koydumuda burada ol ama tamm mı
Sorma. Butun gun 300 umuzu byspin de 3.000 yaptik. Kaybetmek 30 dakika surmedi. Nolcak bu halimiz bilmiyorumİhtiyar yine formundasın 😄
Toparlanmıştın ne güzel. Beşiktaşa nereden bulaştınSorma. Butun gun 300 umuzu byspin de 3.000 yaptik. Kaybetmek 30 dakika surmedi. Nolcak bu halimiz bilmiyorum
Besiktas degil psg ilk yari 0,5 ust oynadim. 1.950 basip 2.700 cekeyim dedim. İlk yari gol olmadi. 2. Yari 3-1 bitti. Battim bu ay 😀Toparlanmıştın ne güzel. Beşiktaşa nereden bulaştın