Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe'den Dybala Hamlesi

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,219
68,992
113
1735036588535.png

10 numara bölgesinde skorer bir oyuncu peşine düşen ve Talisca ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, Al Nassr'ı da ikna etti. Ancak sarı-lacivertlilerin planı Talisca ile sınırlı değil.

Sarı-lacivertli yönetim yapacağı dev transferle takımı ve taraftarı yeniden ayağa kaldırmanın peşinde.
Bu doğrultuda Fenerbahçe'ye menajerler aracılığı ile Galatasaray'ın da gündeminde olan Dybala önerildi.

Roma'dan ayrılması konuşulan Arjantinli yıldızın ismi sportif direktör Mario Branco'ya geldi.

Sağ kanatta Tadic-İrfan-Cengiz alternatifi olan Mourinho, Dybala için kapılarını kapatmazken yönetim, Cengiz Ünder'e göre adımını atacak.
Devre arasında Cengiz'i göndermek isteyen yönetim, başarırsa Dybala için vites yükseltecek.​

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
178
43
Gs alacak sa fener alamaz
Fiyat yükseltme hamlesi olarak görüyorum bunu

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Çok örneği oldu daha önce bakalım alırsak iyi olur fakat zor

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,257
799
113
Bu sekilde yaparak kaç oyuncu ellerinde patladı adamlar hala uslanmiyo dybala Türkiye'de başarılı olamaz kime gelirse gelsin büyük bir hüsran olur perotti yada zaha gibi