- 18,860
- 13,058
- 113
Vallaha aynı agacim be nezaman fener maçı yaklassa bende tansiyon şeker fırlıyor 😂😂Saol knk sen napıyosun
Vallaha aynı agacim be nezaman fener maçı yaklassa bende tansiyon şeker fırlıyor 😂😂Saol knk sen napıyosun
Eleneceğini düşünüyorumVallaha aynı agacim be nezaman fener maçı yaklassa bende tansiyon şeker fırlıyor 😂😂
Aman aga agzindan yer alsın dur kadikoyde o maç ve tur bizim olacak başka secenek yok kapali kanka mecbur mecburEleneceğini düşünüyorum
Ms 1 1 unutma bunu 😂Aman aga agzindan yer alsın dur kadikoyde o maç ve tur bizim olacak başka secenek yok kapali kanka mecbur mecbur
3 2 onlar almış olur tur gene onların zaten skora yatan bi takım o konuda çok iyiler onlar ilk 60 dakka skora yatacaktir gerekirse 3 lu savunma çıkalım forveti çiftliyelim mecbur abi çünkü çok savunmaya yatan bi takım hele şuan onlar avantajli geliyor Kadıköye bu durum çok kötü bizim için ama son sözü 17 dk tadic 90+3 irfancan kahveci 2 sıfır yapıp turu alıyoruz babaMs 1 1 unutma bunu 😂
Jose çalıştırdığı bütün takımları korkak oynatıyor öne geçip skoru elinde tutuyor yatıyor resmen lig maçında da gördük lille feneri darmaduman eder aksini iddaa edenin futbol bilgisi yoktur 😂3 2 onlar almış olur tur gene onların zaten skora yatan bi takım o konuda çok iyiler onlar ilk 60 dakka skora yatacaktir gerekirse 3 lu savunma çıkalım forveti çiftliyelim mecbur abi çünkü çok savunmaya yatan bi takım hele şuan onlar avantajli geliyor Kadıköye bu durum çok kötü bizim için ama son sözü 17 dk tadic 90+3 irfancan kahveci 2 sıfır yapıp turu alıyoruz baba
ilk maç çok kötü oynadı fener@Shellac Başkanım sizin görüşünüzü merak ediyorum ne olur tur ve skor olarak öneriniz nedir gecermiyiz
Kadıköy bizim net kankaJose çalıştırdığı bütün takımları korkak oynatıyor öne geçip skoru elinde tutuyor yatıyor resmen lig maçında da gördük lille feneri darmaduman eder aksini iddaa edenin futbol bilgisi yoktur 😂
Çok doğru başkanım ilk macda tatile gelmişti bizimkilerilk maç çok kötü oynadı fener
samuel bu maçta oynar
tadic yerinde de başkası oynarsa
turu atlar diye düşünüyorum