- 26,518
- 28,231
- 113
En makulu plzen
Aynen, Olympiakos çıkmış diyorlar. Valla her ne kadar Galatasaraylı olsam da objektif şekilde bakınca Olympiakos 3 atar demeden duramıyo insanEn makulu plzen
Plzenden sonra en elenecek ikinci takımAynen, Olympiakos çıkmış diyorlar. Valla her ne kadar Galatasaraylı olsam da objektif şekilde bakınca Olympiakos 3 atar demeden duramıyo insan
Biz paramiza bakalım dost, FB kazanira basarız kazanirsa çifte düğün, kaybederse de sağlık olsun vsPlzenden sonra en elenecek ikinci takım
Burda en önemli maç Aston Lil maçı erken final bence Aston kupayı alır diyorumBurda Olympiakosu yarı finalde de club bruggeyi eleriz. Finalde Lille ile oynarız ve kupayi kaldırırız
O takımla nasıl yarı final oynayacak acaba lille aston galibiyle oynayacak diye biliyoruzBurda Olympiakosu yarı finalde de club bruggeyi eleriz. Finalde Lille ile oynarız ve kupayi kaldırırız
ezmekle kalmayız bir galatasaraylı olarak umarım pikerizde onlar biz yapmasakta biri piksin onları adi yunanlarOlympiakos cikti
Ezerizzzz
Lille astonu eler bak gör reisBurda en önemli maç Aston Lil maçı erken final bence Aston kupayı alır diyorum
Ben bu şekilde biliyorum reisO takımla nasıl yarı final oynayacak acaba lille aston galibiyle oynayacak diye biliyoruz
Turu gectikde sanki oyniycaz diyosun sende 😁 aston cok saglam takim bizim avrupadaki takimlarla bas etmemiz cok zor ama bellide olmaz.bu arada konferansi kazaninca seneye direk cl ligine kalma yada +1 takim gonderme falan boyle extralari varmi.uefayi alan sanki direkt +1 clye katiliyordu ulke kotasi hariciYari finalde aston vila lille eslemesinin galibi ile oynuycaz kacamadik aston viladan
Kazanan takima direk sampiyonlar ligi kupasini veriyorlar bro 😁Turu gectikde sanki oyniycaz diyosun sende 😁 aston cok saglam takim bizim avrupadaki takimlarla bas etmemiz cok zor ama bellide olmaz.bu arada konferansi kazaninca seneye direk cl ligine kalma yada +1 takim gonderme falan boyle extralari varmi.uefayi alan sanki direkt +1 clye katiliyordu ulke kotasi harici
Sana yakışan paok'u desteklemektirAllah allah yunan kokenliyim kimi destekleyeceğimi şaşırdım
Iki macida fener alir yegenimAynen, Olympiakos çıkmış diyorlar. Valla her ne kadar Galatasaraylı olsam da objektif şekilde bakınca Olympiakos 3 atar demeden duramıyo insan
Kırbaç olsaydı fena kırbaçlardık fener sayesinde dayıcımIki macida fener alir yegenim
Yaw birak makarayi bi +si varmiKazanan takima direk sampiyonlar ligi kupasini veriyorlar bro 😁
Tanrilar takim tutarmi la?takimlar tanriyi tutmali bu terslikte bi is varAllah allah yunan kokenliyim kimi destekleyeceğimi şaşırdım