Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe'ye transfer yasağı ve puan silme cezası gelebilir..

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,661
157,946
113

Ara transfer döneminde kadronun eksiklerini tamamlamak isteyen Fenerbahçe, Futbol Federasyonu'nun açıkladığı harcama limitiyle sarsıldı. Ortaya çıkan tablo, sarı-lacivertlilerde büyük bir bir krizin kapıda olduğunu gösteriyor.

MAAŞ YÜKÜ AĞIR
Fenerbahçe'nin 1 Kasım tarihinde KAP'a gönderdiği rakamlara göre futbolculara ödenen toplam maaş 59.6 milyon Euro (yaklaşık 393 milyon lira) seviyesinde.

ZAMAN ÇOK KISA
Ancak TFF'nin açıkladığı harcama limiti ise 224 milyon lira. Yüzde 30'luk sapma limiti bile eklendiğinde rakam 292 milyon liraya çıkıyor. Eğer kısa sürede 101 milyon liralık açık kapanmazsa transfer yasağı ve puan silme cezalarının gelme tehlikesi yaşanacak.

TÜM GÖZLER ALİ KOÇ'TA
Açıklanan harcama limiti rakamları Başkan Ali Koç'u da büyük bir sıkıntıya sokmuş durumda. Koç'un ara transfer döneminin bitimine kadar nasıl bir çözüm bulacağı merak konusu. Alınan bilgilere göre Başkan Koç, sponsorluk anlaşmaları için çok büyük bir çaba harcıyor.

AÇIKLAMA YAPACAK
Başkan Ali Koç'un harcama limiti ve kulübün mali olarak son durumu hakkında kısa süre içinde açıklama yapması bekleniyor.

alex5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
530
424
63
Boş haber Ali Koç için bu paralar komık rakamlar adamın 1000 tane sırketi var 3 sponsorluk anlaşması yapar kulübe 50 milyon Euro getıri sağlar bu durum ortadan kalkar denizde kum Ali Koç ta para bitmez

Okaaaan

Siyah Beyaz Ölüm Yaşam Beşiktaş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,183
2,141
113
Boş haber Ali Koç için bu paralar komık rakamlar adamın 1000 tane sırketi var 3 sponsorluk anlaşması yapar kulübe 50 milyon Euro getıri sağlar bu durum ortadan kalkar denizde kum Ali Koç ta para bitmez
Aynen kardeşim zaten Ali Koç ta öyle diyordu 1000 tane şirketim var 50 milyon euro benim sakız param bagisliyim gitsin diyordu

alex5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
530
424
63
Aynen kardeşim zaten Ali Koç ta öyle diyordu 1000 tane şirketim var 50 milyon euro benim sakız param bagisliyim gitsin diyordu
Aziz yıldırım gibi adam bu kulübe neleri verdi Aziz yıldırım maddi olarak Ali Koç un 1000 de 1 e etmez senın de dediğin gibi 50 mılyon Euro Ali Koç için sakız parası

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,688
1,981
113
Aziz yıldırım gibi adam bu kulübe neleri verdi Aziz yıldırım maddi olarak Ali Koç un 1000 de 1 e etmez senın de dediğin gibi 50 mılyon Euro Ali Koç için sakız parası
Doğru tespit ama surdurulebilir finans durumunun ortadan kalkmasi lazim sonucta sakiz parasi dahi olsa kulube hibe etmek yerine borc olarak verse cok daha sağlıklı olur diyorum ben

Okaaaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,183
2,141
113
Ali Koç un şirket hissesinde çok çok küçük bir paya sahip olduğunu biliyormusun

alex5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
530
424
63
Ali Koç un şirket hissesinde çok çok küçük bir paya sahip olduğunu biliyormusun
Kardeşim sen hangi ülkede yaşıyorsun kaçmiş Ali Koç un hissesi sakamısın sen Koç ailesi deseki Türkiye’den bütün varligimizi cekıyoruz don bulamayız ülke olarak

Okaaaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,183
2,141
113
Ne oldu Koç ailesine sarktın birden :D :D

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,661
157,946
113
Herkesin parası biter Ali Koç'un parası bitmez o_O

Okaaaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,183
2,141
113
Dünya'ya meydan okuyacak gücü var. Yer küreyi sallayacak güce sahip olduğunun şahidiyim :D :D :D

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
heheeh bakıyorum da sizinkiler tutuşmuş şikeden :D :D :D
Ablam avukat konuyu sordum usulden bozma olmuş yani beraat kararı bozulmayacak sadece dava yanlış mahkemede sonuclandirilmis başka bir mahkemede tekrar sonuçlandırılıp karar tescillenecekmis yani ancak avcunuzu yalarsınız :) uğraşmaya başladınız zaten şimdiden sonuç belli olunca :)

Okaaaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,183
2,141
113
Ablam avukat konuyu sordum usulden bozma olmuş yani beraat kararı bozulmayacak sadece dava yanlış mahkemede sonuclandirilmis başka bir mahkemede tekrar sonuçlandırılıp karar tescillenecekmis yani ancak avcunuzu yalarsınız :) uğraşmaya başladınız zaten şimdiden sonuç belli olunca :)
Aman tanrım aman tanrım dava bozulmayacak avucumu yalıycam olamaz olamaz rüyalarıma girer korkarım olamaz :D :D :D :D :D