Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Ferdi Tayfur Hayatını Kaybetti

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,029
588
113
Şuraya bak insanlarda vijdan bile yok adam ölmez bizene dıyen var bonusları bakalım dıyenler çok yazık

Celil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
308
203
43
Şuraya bak insanlarda vijdan bile yok adam ölmez bizene dıyen var bonusları bakalım dıyenler çok yazık

Reis kimse konuyu uzatmasın , Ölenle ölünmüyor bu dünyada

Anasına babasına ağlamayanlar , sanatçılara da üzülmesin bırak boşver. Ekmeği onlar vermiyor size , Kimse kimseyi kırmasın üzmesin.

Sevgiler saygılar.

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,087
8,633
113
Reis kimse konuyu uzatmasın , Ölenle ölünmüyor bu dünyada

Anasına babasına ağlamayanlar , sanatçılara da üzülmesin bırak boşver. Ekmeği onlar vermiyor size , Kimse kimseyi kırmasın üzmesin.

Sevgiler saygılar.
Üzüntümüzu bile yaşayamaz olduk sizin gibi kendini bilmezler yüzünden boş yorumu kendine sakla embesil

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,119
531
113
Allah rahmet eylesin.
Film karelerinden şarkılarından türkülerinden biliriz umarım dini bütün bı insandır.
Fakat dikkatimi çeken hastanedeki son görüntüleri oldu insanoğlu nerden nereye tuhaf son halini sokakta görsem tanımazdim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,659
51,465
113
Allah rahmet eylesin.
Film karelerinden şarkılarından türkülerinden biliriz umarım dini bütün bı insandır.
Fakat dikkatimi çeken hastanedeki son görüntüleri oldu insanoğlu nerden nereye tuhaf son halini sokakta görsem tanımazdim
Gayet iyi gözüküyordu röportaj yaptı adam ben hiç ihtimal vermiyordum ama adam ölmüs Allah rahmet eylesin

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,993
5,415
113
dini şeyleri sevmem ama adam kandil günü hemde persembeden cumaya bağlanan gecede öldü umarım yarın gömerler cumartesiye kalmaz kabir sorgusu olmaz herkese persembe gecesi ölmek nasip olmaz mekanı cennet olsun

ardauzn99

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
61
54
18
dini şeyleri sevmem ama adam kandil günü hemde persembeden cumaya bağlanan gecede öldü umarım yarın gömerler cumartesiye kalmaz kabir sorgusu olmaz herkese persembe gecesi ölmek nasip olmaz mekanı cennet olsun
Haklısın makina123 bir markadır

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,003
416
83
Bir baba geçti allah rahmet eylesin

Msalah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,216
1,472
113
Allah rahmet eylesin.Arabeski hiç sevmem ama saygı duyuyorum tabii

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,544
573
113
Elvada çocukluğum evlada hey gençliğim mekanın cennet olsun büyük ozan sen gittin ama hatıran yeter

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,145
523
113
Arabeskte üç tane önemli isim vardı Orhan Müslüm Ferdi şu an sadece Orhan yaşıyor
Kimseyi ayirmak istemem ama Müslüm ve Ferdi başı çekiyordu.
Daha da böyle yüreğe dokunan insanlar gelmez , bir nesil kapanıyor diyebiliriz

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
343
63
Her konuda örnek bir insandı. İnşallah mekanı cennet olur. Allah rahmet eylesin.

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
831
312
63
Çocukluğumuzdan yine bir parça daha gitti

Allah rahmet eylesin

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,015
3,990
113
Ferdi tayfur türkiye seviyor ama ibo için aynı değil çok fark var arada oyüzden önemli sevilen bir insan