Şuraya bak insanlarda vijdan bile yok adam ölmez bizene dıyen var bonusları bakalım dıyenler çok yazık
Üzüntümüzu bile yaşayamaz olduk sizin gibi kendini bilmezler yüzünden boş yorumu kendine sakla embesilReis kimse konuyu uzatmasın , Ölenle ölünmüyor bu dünyada
Anasına babasına ağlamayanlar , sanatçılara da üzülmesin bırak boşver. Ekmeği onlar vermiyor size , Kimse kimseyi kırmasın üzmesin.
Sevgiler saygılar.
1 oy gitti dese yeter bide ohhh diyor ne lanet insanlar varBilmeyen cahiller ferdi Tayfur hakkinda yorum yapmasin biz onun sarkilariyla büyüdük Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun adam ölmüş 1 oy gitti diyorlar ne değişikler var
Gayet iyi gözüküyordu röportaj yaptı adam ben hiç ihtimal vermiyordum ama adam ölmüs Allah rahmet eylesinAllah rahmet eylesin.
Film karelerinden şarkılarından türkülerinden biliriz umarım dini bütün bı insandır.
Fakat dikkatimi çeken hastanedeki son görüntüleri oldu insanoğlu nerden nereye tuhaf son halini sokakta görsem tanımazdim
Aynen orhanOrhan degilmiydi o ,ferdi baba siyasete girmezdi
Haklısın makina123 bir markadırdini şeyleri sevmem ama adam kandil günü hemde persembeden cumaya bağlanan gecede öldü umarım yarın gömerler cumartesiye kalmaz kabir sorgusu olmaz herkese persembe gecesi ölmek nasip olmaz mekanı cennet olsun