Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fitcas 999 FreeSpin Deneme Bonusu

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,284
1,069
113
la olum illa küfür ettireceksiniz sizin donunuzun rengini 15 yasındaki cocuklar intte zort zort uygulamalar ile bulamıyor kıcı kırık tc kimlik nonuz icin site acıp data mı toplıcaklar ne komik adamlarsınız

yutukay2116

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,571
463
83
la olum illa küfür ettireceksiniz sizin donunuzun rengini 15 yasındaki cocuklar intte zort zort uygulamalar ile bulamıyor kıcı kırık tc kimlik nonuz icin site acıp data mı toplıcaklar ne komik adamlarsınız
Üstelik üye olmadığımız site yok 🤣🤣

Altan5444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
117
28
28
Bu alt yapı neyse hangisi ne üye olduysam deneme bonusu reklam i varken dahi bonus vermiyor hepsi aynı yalanı güncelleme var deyip başından savdi hepsi aynı ne diye bu sahtekarlık yapıyorsunuz bunları burada paylaşıp üye oluyor millet resmen defalarca aynı şeyi yapıyor lar sahtekarlık yapıp üye oluyor milletin bilgisini verip bunları onurlandiriyorsunuz bu alt yapı hepsi aynı şeyi yapıyor ve hicbiride doğru soylemiyor

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
416
164
43
E devletten kapattım ben kimliğim ile kimse bişey yapamaz, istesinler donumun resmini atayım, farkederse kahrolayım

Bendis0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
24
18
SİZİN ANLAMADIĞINIZ DURUM ŞU BAKİYENİZ ŞAUN SİZDE GÖZÜKÜYOR LAKİN BAKİYENİZ YOK SİLDİLER CEKİTLER YANİ SŞZFE GÖRÜNÜYOR AMA YOK OYUZDEN CEKIM YAPAMIYORSUNUZ PARA CEK DEDİGİNDE ALTTA MİNİMUM 105 YAZIYOR SİZİN 100 TL BİLE BAKİYENİZ OLMADIGI ICIN CEKEMİYORSUNUZ VARDA YOKDA SİZE GÖRE VAR AMA ASIL YOK SİZİN YERİNİZDE OLSAM SIFIRLARIM ODEMİYCEKLER BEN SIFIRLAIDM VAKTİNİZİ HARCAMAYA DEĞMEZ

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
416
164
43
SİZİN ANLAMADIĞINIZ DURUM ŞU BAKİYENİZ ŞAUN SİZDE GÖZÜKÜYOR LAKİN BAKİYENİZ YOK SİLDİLER CEKİTLER YANİ SŞZFE GÖRÜNÜYOR AMA YOK OYUZDEN CEKIM YAPAMIYORSUNUZ PARA CEK DEDİGİNDE ALTTA MİNİMUM 105 YAZIYOR SİZİN 100 TL BİLE BAKİYENİZ OLMADIGI ICIN CEKEMİYORSUNUZ VARDA YOKDA SİZE GÖRE VAR AMA ASIL YOK SİZİN YERİNİZDE OLSAM SIFIRLARIM ODEMİYCEKLER BEN SIFIRLAIDM VAKTİNİZİ HARCAMAYA DEĞMEZ
Sıfırlayınca ne geçicek elimize, belki ödiycek

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,308
8,370
113
Dün akşam ben çektim. Lakin bazı arkadaşlar gidip ikinci kez çekim yapınca site kendi çapında önlem aldı.

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
615
270
63
Alakası yok ilk çekerkende 105 yazıyor altta çekim verildi geldi dün