Üstelik üye olmadığımız site yok 🤣🤣la olum illa küfür ettireceksiniz sizin donunuzun rengini 15 yasındaki cocuklar intte zort zort uygulamalar ile bulamıyor kıcı kırık tc kimlik nonuz icin site acıp data mı toplıcaklar ne komik adamlarsınız
tükenmişumutlar300fsKod ne
Kardeşim data mevzusu geç çekimi 🤣Ee 2 gundur cekim kapali başka aciklama yap o zaman ?
piggers.oyununda
Dalga mı geciyon kardeştükenmişumutlar300fs
E devletten kapattım ben kimliğim ile kimse bişey yapamaz, istesinler donumun resmini atayım, farkederse kahrolayımla olum illa küfür ettireceksiniz sizin donunuzun rengini 15 yasındaki cocuklar intte zort zort uygulamalar ile bulamıyor kıcı kırık tc kimlik nonuz icin site acıp data mı toplıcaklar ne komik adamlarsınız
Kod yok kardeş ödemede yapmıyorlar zatenKod varmı üye oldum canlıda sıra bekliyom
GecmisnolsunKod yok kardeş ödemede yapmıyorlar zaten
Aynen kral bu ortak/yetkili kismini kapattiginda hic kimse birsey yapamaz ben de aynisini yaptimE devletten kapattım ben kimliğim ile kimse bişey yapamaz, istesinler donumun resmini atayım, farkederse kahrolayım
Kod ne arkadaşlarKod aktif şimdi aldım
Kod pasifmişKod ne arkadaşlar
EvetDalga mı geciyon kardeş
Sıfırlayınca ne geçicek elimize, belki ödiycekSİZİN ANLAMADIĞINIZ DURUM ŞU BAKİYENİZ ŞAUN SİZDE GÖZÜKÜYOR LAKİN BAKİYENİZ YOK SİLDİLER CEKİTLER YANİ SŞZFE GÖRÜNÜYOR AMA YOK OYUZDEN CEKIM YAPAMIYORSUNUZ PARA CEK DEDİGİNDE ALTTA MİNİMUM 105 YAZIYOR SİZİN 100 TL BİLE BAKİYENİZ OLMADIGI ICIN CEKEMİYORSUNUZ VARDA YOKDA SİZE GÖRE VAR AMA ASIL YOK SİZİN YERİNİZDE OLSAM SIFIRLARIM ODEMİYCEKLER BEN SIFIRLAIDM VAKTİNİZİ HARCAMAYA DEĞMEZ
Alakası yok ilk çekerkende 105 yazıyor altta çekim verildi geldi dünSİZİN ANLAMADIĞINIZ DURUM ŞU BAKİYENİZ ŞAUN SİZDE GÖZÜKÜYOR LAKİN BAKİYENİZ YOK SİLDİLER CEKİTLER YANİ SŞZFE GÖRÜNÜYOR AMA YOK OYUZDEN CEKIM YAPAMIYORSUNUZ PARA CEK DEDİGİNDE ALTTA MİNİMUM 105 YAZIYOR SİZİN 100 TL BİLE BAKİYENİZ OLMADIGI ICIN CEKEMİYORSUNUZ VARDA YOKDA SİZE GÖRE VAR AMA ASIL YOK SİZİN YERİNİZDE OLSAM SIFIRLARIM ODEMİYCEKLER BEN SIFIRLAIDM VAKTİNİZİ HARCAMAYA DEĞMEZ