- 273
- 114
- 43
Benimde reddetmişler 300 e sabitlemişler şimdi canlı desteğe soracağım
Dost payfixle nasıl verdin ben veremiyorumCekim talebi verdim pyfixle gelirse söylerim
Benim de 680 TL üç defa blackJack oynamış gösterdiler evet oyundaydim ama kurpiyer bana kagit vermedi bakiye tekrar eklendi bu olay iki kere olunca oyundan çıktım bir baktım bakiye 2040 TL düşmüş canlı destek güncelleme var ilerleyen saatte başvurun diyorKimse kusura bakmasın durum bu. 500 TL bakiyeyi sildiler ve sonuç @Shellac dostum bak bı. Yatırım yapsak ne olacak bilinmez
Bende veremiyorukDost payfixle nasıl verdin ben veremiyorum
Payfixle nasıl verdin payfix hesabı nasıl ekledinBen de payfix ile cekimmverdim bakalaim odeyeceklermi
Şimdi geçmişe baktım benimde oynadı gözüküyor ve kayıp gözüküyor ama ekran görüntüsü var 167 TL karda gözüküyorum. Bu da ispatı. 333 TL kendileri verdiler bende 167 TL kar yapmışım toplam 500 bakiye olması lazım ama bakiye sıfırBenim de 680 TL üç defa blackJack oynamış gösterdiler evet oyundaydim ama kurpiyer bana kagit vermedi bakiye tekrar eklendi bu olay iki kere olunca oyundan çıktım bir baktım bakiye 2040 TL düşmüş canlı destek güncelleme var ilerleyen saatte başvurun diyor
Banka hesabı eklenkismindan ekledim olduPayfixle nasıl verdin payfix hesabı nasıl ekledin
Payfix yokBanka hesabı eklenkismindan ekledim oldu
Çekim hangi yöntem ileÇekim geldi teşekkürler
EFT havale onun dışında çekimleri reddedildi veriyorÇekim hangi yöntem ile