Bol şansDostlar iyi forumlar baya borç var bugün 10kya ulaşırsak iki kişiye 150şer atarız.
Ekli dosyayı görüntüle 701327
Sağol dost ne diyosun maç içinBol şans
Soğuk havada gol mü çıkar dost adamlar bitsinde kalorifer üzerinde oturup reeels izlemeye gidelim diye geziyorlar sahadaEyvallah dostlar maç için görüşler nedir
Bol şanslar dostum geldi say bu kuponu bu maç ayarlı çünkü kanımca 1/0. 1/2 olmaya adayDostlar iyi forumlar baya borç var bugün 10kya ulaşırsak iki kişiye 150şer atarız.
Bol şansDostlar iyi forumlar baya borç var bugün 10kya ulaşırsak iki kişiye 150şer atarız.
Adamların gotnde buz saçağı var şut atmıyorlar gol atsınlarda 1/2 kalsın dostBol şanslar dostum geldi say bu kuponu bu maç ayarlı çünkü kanımca 1/0. 1/2 olmaya aday
Bol şanslar dostDostlar iyi forumlar baya borç var bugün 10kya ulaşırsak iki kişiye 150şer atarız.
Aynen dostum 🙏 umarım başarılı olursun gönlünce olsunYüksek ihtimal hedefi 2 maçta tamamlayacağız
Erken bi bu vardı kralSoğuk havada gol mü çıkar dost adamlar bitsinde kalorifer üzerinde oturup reeels izlemeye gidelim diye geziyorlar sahada
İzle gör DostAdamların gotnde buz saçağı var şut atmıyorlar gol atsınlarda 1/2 kalsın dost
İnş dediğin gibi Sivas ata iy dan Alanya da yapar35 e kadar Sivasspor saplar