25 Nis 2024 #21 A Abdu21 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,409 1,048 113 byismo' Alıntı: Dostum sen bizim yaşadıklarımızı görsen kafayı yersin hırsız oldu iyice bunlar Genişletmek için tıkla ... Surekligi kaybettigin halde 2 saatte Bir oynama hırsızlık veya sanssizliktan ziyade seninle ilgili bir sorun bence
byismo' Alıntı: Dostum sen bizim yaşadıklarımızı görsen kafayı yersin hırsız oldu iyice bunlar Genişletmek için tıkla ... Surekligi kaybettigin halde 2 saatte Bir oynama hırsızlık veya sanssizliktan ziyade seninle ilgili bir sorun bence
25 Nis 2024 #22 Kostantinye Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 468 229 43 Flex' Alıntı: Şansa bakın nasıl mümkün olmayan bir şeyi mümkün kılıyorum örneği yoktur veya periyot boyunca 0 çekmesi lazım djahsbsjsbshsjs Genişletmek için tıkla ... ayda yılda yuksek bi kupon yaptım o gün 36 maçtır herkesi yenen al hilale bastım adamalr neymarın maaşının çeyreği kadar değeri olan takıma yenildi bu yine iyi
Flex' Alıntı: Şansa bakın nasıl mümkün olmayan bir şeyi mümkün kılıyorum örneği yoktur veya periyot boyunca 0 çekmesi lazım djahsbsjsbshsjs Genişletmek için tıkla ... ayda yılda yuksek bi kupon yaptım o gün 36 maçtır herkesi yenen al hilale bastım adamalr neymarın maaşının çeyreği kadar değeri olan takıma yenildi bu yine iyi
26 Nis 2024 #23 Carmelo Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,266 3,500 113 Birde ben atiim clates 3.periyot sonunda orta sahadan son sn 3 lüğü attı 😅😅 Yattık aq Ekli dosyalar 0AF944BA-C63E-4AD7-A58A-F0A907345266.png 198.5 KB Görüntüleme: 14