Geçen maç morant falan çok kötüydü hiç belli olmaz gelebilir AtlantaBol sans memphis zor gibi digerleri iyi
Goldena 56 farkla yendi la en son oyle hatirliyomGeçen maç morant falan çok kötüydü hiç belli olmaz gelebilir Atlanta
Öyle bişey olması lazim eksiği yoktu bı de fazlaGoldena 56 farkla yendi la en son oyle hatirliyom
Bol sans berk.miamiye bu oranı nasıl verdiler aklıma almadı Orlando full sakat nerdeyse garip şekilde 2 kusur oran acilmisBakalım neler olacak Ekli dosyayı görüntüle 685116
Miami de yedek çıkmış ya 3 kişi falan yokBol sans berk.miamiye bu oranı nasıl verdiler aklıma almadı Orlando full sakat nerdeyse garip şekilde 2 kusur oran acilmis
Hoca 2 tane kolay maç yok kuponda bol şansBakalım neler olacak Ekli dosyayı görüntüle 685116
Orandan anlamalisiniz o işiMiami de yedek çıkmış ya 3 kişi falan yok
Orlando 2 as eksik bro juggs ve Wagner yok bnce Miami alır maciMiami de yedek çıkmış ya 3 kişi falan yok
Mia coştu 14.8 gerideydi 23.36 öne geçti 5 dkdaMiami de yedek çıkmış ya 3 kişi falan yok
Maxey aklımdaydı kombine bak ya tek bozan utah tüh be çok iyi yakalamıştımMia coştu 14.8 gerideydi 23.36 öne geçti 5 dkda
Bu kuponda yatacak sanırım Atlanta da young belirsizdi dedim belki oynar alırlar ama bu kadar vasat olur bi takımMia coştu 14.8 gerideydi 23.36 öne geçti 5 dkda
La Miami maçı kaybetmiş bide handikap yemiş 30 kusur fark vardı 3.per son dksinda 😁 son per 29 sayı fark yemiş kaybetmiş maçı ilk kez gördüm böyle bişeyBu kuponda yatacak sanırım Atlanta da young belirsizdi dedim belki oynar alırlar ama bu kadar vasat olur bi takım