- 15,251
- 7,833
- 113
Gavurlar hesabımı açmıyorbiz sadece şart gerektirmeyenlere katıldık gülüm luviden bi 100 luk kıvırmayı umuyoruz
Gavurlar hesabımı açmıyorbiz sadece şart gerektirmeyenlere katıldık gülüm luviden bi 100 luk kıvırmayı umuyoruz
Bence yedek secsinler nolur nolmaz demi geçen sefer gördük 33kisinin hakkına girildiSon işlem bonus olduğu halde katilan bir dünya adam var gene ekmegimize kan doğradılar 🙂
Yedek seçiyorlar kanka ben hatirlamadigim icin hepsine katıldım hoş bize bişey çıkmaz zatendeSon işlem bonus olduğu halde katilan bir dünya adam var gene ekmegimize kan doğradılar 🙂
Çıkmaz gardaş çıkmazYedek seçiyorlar kanka ben hatirlamadigim icin hepsine katıldım hoş bize bişey çıkmaz zatende
Ben olsam belirli 40-50 kişiye jest yapardım sonuçta hergun burdalarÇıkmaz gardaş çıkmaz
enıste hangi tarikat buYedirmezler o 100 lügü bize enişte bak 100 konuda ortalık karısır hazırlıklı olalım
Ekli dosyayı görüntüle 276764
Şans reis yapcak birşey yok nasipYedek seçiyorlar kanka ben hatirlamadigim icin hepsine katıldım hoş bize bişey çıkmaz zatende
Beklentiler üzer adamı dost o yüzden beklentimi düşük tuttum yine iyi etkinlik yaptılar ama işte fırsatçılık kazandıBen olsam belirli 40-50 kişiye jest yapardım sonuçta hergun burdalar
luvibet şartsız değil dostum. eğer başka bir etkinlikte kazandıysan bu etkinlikte kazanman için en az 2 etkinlik arası 100 tl yatırım istiyor. geçen papara çekilişinde bir çok kişi alamadı bu yüzdenLuvibet ve dengebet harici olmamış bence etkinlik
Wuwuzela tarikatı enişteenıste hangi tarikat bu
O zaman yattık desene son işlem hediye😂😂luvibet şartsız değil dostum. eğer başka bir etkinlikte kazandıysan bu etkinlikte kazanman için en az 2 etkinlik arası 100 tl yatırım istiyor. geçen papara çekilişinde bir çok kişi alamadı bu yüzden
Aw evlatları atmak istedilermi nasılda 52.53.54.55.56 diye atıyorlarnasıl enişte iyi mi böyle
Ekli dosyayı görüntüle 276765
Nasıl yaaa benim deneme bonus uyduluvibet şartsız değil dostum. eğer başka bir etkinlikte kazandıysan bu etkinlikte kazanman için en az 2 etkinlik arası 100 tl yatırım istiyor. geçen papara çekilişinde bir çok kişi alamadı bu yüzden
Dost ben kazanmadim geçen etkinlik en sonda 50 TL yatırım var diye biliyorum bakalım ne olcakluvibet şartsız değil dostum. eğer başka bir etkinlikte kazandıysan bu etkinlikte kazanman için en az 2 etkinlik arası 100 tl yatırım istiyor. geçen papara çekilişinde bir çok kişi alamadı bu yüzden
bız bı tek deneme bonus aldık o kadar 29 ekım cekılısı sartlı dıye katılmadım umut dostum katıldı benım paparayı yazdı 100 lıra bana geldı sahtekar uyurken ezdım parayı bu sayılır mı dost sen bılgılı bırıne benzıyonluvibet şartsız değil dostum. eğer başka bir etkinlikte kazandıysan bu etkinlikte kazanman için en az 2 etkinlik arası 100 tl yatırım istiyor. geçen papara çekilişinde bir çok kişi alamadı bu yüzden
Heralde bize ekmek cıkmadı buradan enıste cerceveletip onumuze koyduguna gorenasıl enişte iyi mi böyle
Ekli dosyayı görüntüle 276765
3-1 oldu enişte 7 dk da 4 golHeralde bize ekmek cıkmadı buradan enıste cerceveletip onumuze koyduguna gore
Sende baska birinin paparayı yazaydın eniştebız bı tek deneme bonus aldık o kadar 29 ekım cekılısı sartlı dıye katılmadım umut dostum katıldı benım paparayı yazdı 100 lıra bana geldı sahtekar uyurken ezdım parayı bu sayılır mı dost sen bılgılı bırıne benzıyon