La bende iyilik akımından ban yemişim iki ay oldu anca çaktım davayıKonuyla alakasiz ama sayın @Shellac sanki promo kod konusu hakkında bana haksızlık yaptınız ban yiyecek ne bir yorumum ne bir cümlem vardı yinede takdir sizin ama bence gözden geçirmeniz de fayda var saygılar
Yokla adam geldi bize hakaret etti karşılık bile vermedim diğer arkadaşlar beni savundular sağolsun ben tamam abi dedim yani daha ne denir bilemedim bazen ban yemeyi hakediyorum ama bu gece gerçekten haksızlık yapıldı bana canları sağolsun modlarimin ne ddiyelimLa bende iyilik akımından ban yemişim iki ay oldu anca çaktım davayı
kaldırıldı dostKonuyla alakasiz ama sayın @Shellac sanki promo kod konusu hakkında bana haksızlık yaptınız ban yiyecek ne bir yorumum ne bir cümlem vardı yinede takdir sizin ama bence gözden geçirmeniz de fayda var saygılar
Konuyu görmedim foruma girmeye vpn kullanıyorum ama çözüm yaparlar inşallahYokla adam geldi bize hakaret etti karşılık bile vermedim diğer arkadaşlar beni savundular sağolsun ben tamam abi dedim yani daha ne denir bilemedim bazen ban yemeyi hakediyorum ama bu gece gerçekten haksızlık yapıldı bana canları sağolsun modlarimin ne ddiyelim
Teşekkürler dost eyvalkahkaldırıldı dost
mutlu yıllar
Sevgili sürücü benimde iyilik akımı şeysi vardıkaldırıldı dost
mutlu yıllar
öyle bir yasağın yok dostSevgili sürücü benimde iyilik akımı şeysi vardı
Benim anasayfada görünmüyordu şimdi aradım girdim konuya konudan yasaklansak daha iyi iyilik akımı harici herşey var iyi geceler reis Eyvallahöyle bir yasağın yok dost
Bizim de varmı dost infazı yakmiyalim puahahah 🤣🤣öyle bir yasağın yok dost
Şemsiye aç
Mutlu noeller kar yağışıni biraz azaltsak çok rahatsız ediyor ya
FBI denetimindesin sen 🤣Bizim de varmı dost infazı yakmiyalim puahahah 🤣🤣
içimizdeki şemsiyeyi açarsak yırtarız knka yeni semsiye lazimŞemsiye aç
içimizde içimizde.. şemsiye olarak arka kapidan giriş yapiyor her zamanNoel Baba nerede, o da düşsün aşağıya, ya da dede olsun , namussuz bastonu yerine... neyse.Herkese mutlu noeller 🤣🤣
Benim 1 hafta bitmedi? Az daha arttıralım onu millet cinayet işliyo 2 gün yatıyokaldırıldı dost
mutlu yıllar
Yok yok, Noel zamanı olduğundan, çam ağacıyla köklüyor bu aralariçimizde içimizde.. şemsiye olarak arka kapidan giriş yapiyor her zaman