nıye hep ıptal oluyorAraplar ya atar ya yer dost dostluk maçlarını severler Ekli dosyayı görüntüle 406802
Enişte bi hamama gitHazırlık maçında u21 de 2 maç seçiyoruz 2 tane iptal geliyorsa bizim yatacak yerıöız yok bu dünya da
Yav ne hamamı çoluk çocuk espirisi yapma dost zaten cinler tepemde bu şekilde ne paralar kaçıyor kaç gündür istemiyor işte ugursuzuzEnişte bi hamama git
GOLL WON YINE 0 2Yav ne hamamı çoluk çocuk espirisi yapma dost zaten cinler tepemde bu şekilde ne paralar kaçıyor kaç gündür istemiyor işte ugursuzuz
takı p edende yok ılgıncwonn çek İhtiyar @Enişte
Enişteeeee 2Yav ne hamamı çoluk çocuk espirisi yapma dost zaten cinler tepemde bu şekilde ne paralar kaçıyor kaç gündür istemiyor işte ugursuzuz
bıraz teklesede yınede formda 2 2wonn çek İhtiyar @Enişte
evreni yenmen için negatif değilHayır kendim oynuyorum var ve iptali buluyorum arkadaşlara veriyorum verdiklerim de iptal oluyor akıl alır gibi değil resmen üstüme oynuyor sanki bir şey hadi bu 200 tl para bir şey değil ama psikolojik olarak çok zorluyor artık doğa bize oynama diyor
temizBudami varda
Bu temizBudami varda
sıgara zararlı pudra verınEnişteye bi cigara verin stres yaptı
Dost pozitif olacak sartları yaratmakta zorlanıyoruzevreni yenmen için negatif değil
pozitif olmak lazım İhtiyar