- 107,754
- 159,751
- 113
örnekte ki benim kupon dostDost ben 2 de mi 3 demi ne kaldım
bende her halde 1 2 bilmişimdir
örnekte ki benim kupon dostDost ben 2 de mi 3 demi ne kaldım
50 kişinin içinden hangi 3 lü AsabiHelal olsun Dost Bu 3 lü Cok Güçlü
Başkan siz kazanan diye basit maçları koymuş dostBende iptal dost 6 dogru var baskan maçlara el atmıs hepsi ters
Emeğine sağlık dost
Dost üşenmedım baktım sadece 2 kişi kalmış devam eden 8/10
Bölücez Dost yazdıgım 3 lü arasında Gülen surata ne kalırsa ArtıkEmeğine sağlık dost
senin ve o 2 kişinin tahminleri aynı mı yarın ki 5 maça
yani 13 bilirseniz en kötü ona göre pay edilecek vs muhabbeti de var ya
yoksa ödülün tek sahibi sen mi olacaksın
mantık oynadık bazı maclara sağlık olsunhadi bakalım
bunu zaten anca senden beklerdim
birde tabi ki @Enişte @Novasky @Penaltı @Kara000 @Kaneko55 @cecoman @Impossible @cesurkorkak @KARTALizma @Werderbremen @Fterim1905 @JustWatch @Gokhandgnc35 @Render @slayer @Flex @NightFever @Speedy @KUMARBAZ1982 @Dogukan59 @Kaan03 @Ardahan75 @X-RAY @Blackman @ykrdz @TayfunWhite @NashNash @SULLY @Poyrazz @APARKAT @Kadircankhrmn @yzgb1956 @delpiero1985 @JayJayOkocha @gokcen @erantgil @lumberjack @NoEscapE @Batursmc @doghan197 @BuminKağan @Jhornet @Raven @Sino16 @taylorgang @Djokovic @ENSTY @Hamsilipasta @Cubiter @Emsalsiz1903 @Brsgs1905 @Byinan @AndersonTalisca @Gfbridvan1907 @Tokmakci @Jamiry0 @keskin4455 @yagunay @srknshyl @Brakee
Dostlar dan beklerim..
Biri benım zaten dost iki kişi kaldıkEmeğine sağlık dost
senin ve o 2 kişinin tahminleri aynı mı yarın ki 5 maça
yani 13 bilirseniz en kötü ona göre pay edilecek vs muhabbeti de var ya
yoksa ödülün tek sahibi sen mi olacaksın
Dost ts evinde çifte dedik kaybetti, inter evinde çifte dedik kaybetti, marsilya kazanır dedik berabere bitti bizim şansımız yok şu anhadi bakalım
bunu zaten anca senden beklerdim
birde tabi ki @Enişte @Novasky @Penaltı @Kara000 @Kaneko55 @cecoman @Impossible @cesurkorkak @KARTALizma @Werderbremen @Fterim1905 @JustWatch @Gokhandgnc35 @Render @slayer @Flex @NightFever @Speedy @KUMARBAZ1982 @Dogukan59 @Kaan03 @Ardahan75 @X-RAY @Blackman @ykrdz @TayfunWhite @NashNash @SULLY @Poyrazz @APARKAT @Kadircankhrmn @yzgb1956 @delpiero1985 @JayJayOkocha @gokcen @erantgil @lumberjack @NoEscapE @Batursmc @doghan197 @BuminKağan @Jhornet @Raven @Sino16 @taylorgang @Djokovic @ENSTY @Hamsilipasta @Cubiter @Emsalsiz1903 @Brsgs1905 @Byinan @AndersonTalisca @Gfbridvan1907 @Tokmakci @Jamiry0 @keskin4455 @yagunay @srknshyl @Brakee
Dostlar dan beklerim..
yarın 5 te 5 yaparsan 11 ile uğurlarız seni dostBaktımda 10.maçta 6 doğru okadarda kötü deyil modum kalan maçların 3 de çifte şans var
5 te 5 bekliyoruz yarın dostİlk üç sayfa yani 60 mesaja baktım alayı elenmiş dost 8 sayfa daha bakamam şimdi
Tek ben kaldım sanırım 🤣
Yeni toto ya diyelim dostÇoktan elendik usta
bende çok basit geçecek düşündümBenim tahminlerin hepsi doğruydu aslinda birisi hesabima girip değiştirmiş
İhtiyar eken yatmış bugün
bende sadece mantıklı oynayıp geçtimmantık oynadık bazı maclara sağlık olsun
Yatar Dost Eytden de Faydalandı Hayat ona guzel Dostİhtiyar eken yatmış bugün
boşuna İhtiyar demiyoruz
dayanamıyor bu saatlere
yarın 5 te 5 bil 500 cepde dostBiri benım zaten dost iki kişi kaldık
Onun şansı daha yüksek üç tane çiftesi var bakalım artık
Eniste dedeyi ziyarete gitmis damlar birazdanİhtiyar eken yatmış bugün
boşuna İhtiyar demiyoruz
dayanamıyor bu saatlere