- 13,318
- 15,398
- 113
Bencede buraya kadar çoğu sürprizdi 10 da 7 ise yine iyiyine güzel gitmişsin dost
5 maç var bugün
bakalım onlarda nasıl gideceksin
Bencede buraya kadar çoğu sürprizdi 10 da 7 ise yine iyiyine güzel gitmişsin dost
5 maç var bugün
bakalım onlarda nasıl gideceksin
gerçekten takip ve analiz bu işin puf noktası dostO ben gibi iyi tahminci kombineleri iyi dost onun
Ben bi 4 ay ara verdim bahse uzak kaldım takımları takip edemedim hiç o yüzden çok kötü performans sergiliyorum
Geçen sene tüm ligleri transfer form durumu iyi takip eTtik ama bu sene kaçırdık sallamasyon oynuyoruzgerçekten takip ve analiz bu işin puf noktası dost
A. Willa ve Kayseri normal idda kuponlardada hep 2 bende.. burda herkesi galiba inter ve lepzig yanilttigerçekten takip ve analiz bu işin puf noktası dost
Kacta kac kardeşim atsana tahmin listeniRealde geldi 9. Maçada tiki attık dost
Kacta kac kardeşim atsana tahmin listeni
Hadi bakalim basarilar..
İkimizinki devam ediyor 9/11 olduk
Hadi bakalımRealde geldi 9. Maçada tiki attık dost
chelsea de olabilirA. Willa ve Kayseri normal idda kuponlardada hep 2 bende.. burda herkesi galiba inter ve lepzig yaniltti
Manu yemiş dostchelsea de olabilir
Demekki altinlar 4e bölünecek 😀😀Manu yemiş dost
Bende x2
Diğer arkadas direk 2 vermiş
İkimizde 12.macta patates
Belki 1-1 biter ben yola devam ederim
1-1 bitebilir dostManu yemiş dost
Bende x2
Diğer arkadas direk 2 vermiş
İkimizde 12.macta patates
Belki 1-1 biter ben yola devam ederim
derken 2-0 oldu1-1 bitebilir dost
son 5 dakika
Bu skor bu maça az reis 5 olurdu adamlar oynadiderken 2-0 oldu
Psg atarsa 12 yapiyoz @Shellac reis teksem ödülü alirimPgs atarsa 11 oluyoruz böyle bir rezalet haftada iyi performans sergiledik yinede
12 bilene ödül var mıydı dostPsg atarsa 12 yapiyoz @Shellac reis teksem ödülü alirim
İşte onu diyom 12 bilmek 15 bilmek gibi olacak ya 😀😀12 bilene ödül var mıydı dost
@Valenciennes 10 bildi sanırımPgs atarsa 11 oluyoruz böyle bir rezalet haftada iyi performans sergiledik yinede