3.adimdan gelen 561.48 lirayı bu maça aldım yani baremler aynı yanlisikla yanlış bastık ama barem aynı bastık@Shellac adım 4 u basarken en son basılan paradan bastı site yanlışlıkla aynı baremden kalanida vurdum yani kasa vurdum
Kupon 4
Ekli dosyayı görüntüle 508502Ekli dosyayı görüntüle 508504
2 oran altı oynamışın zaten3.adimdan gelen 561.48 lirayı bu maça aldım yani baremler aynı yanlisikla yanlış bastık ama barem aynı bastık
dikkat edelim Kanguru3.adimdan gelen 561.48 lirayı bu maça aldım yani baremler aynı yanlisikla yanlış bastık ama barem aynı bastık
Tamam dostdikkat edelim Kanguru
aynı hata bir daha yapılır ise kabul etmeyiz, kurallar dışına çıkılması hoş olmaz
bu konuda dikkatli olalım lütfen
2 oran şartı yok dost2 oran altı oynamışın zaten
bu yeni Etkinlik İhtiyar2 oran altı oynamışın zaten
Forumumuz formunda dost etkinlikler bitmiyor üyeler etkinliğe doyuyor afiyet olsun dostbu yeni Etkinlik İhtiyar
Biz tepsiyi sunduk İhtiyarForumumuz formunda dost etkinlikler bitmiyor üyeler etkinliğe doyuyor afiyet olsun dost
Banane ben kabul etmiyorum oylar yeniden sayılsın3.adimdan gelen 561.48 lirayı bu maça aldım yani baremler aynı yanlisikla yanlış bastık ama barem aynı bastık
@Shellac kuruşlar önemli degil demi yani geleni kurussuz bassak olur demi
önemli değil kuruşlar Basketçii@Shellac kuruşlar önemli degil demi yani geleni kurussuz bassak olur demi
Tmmdir eyvallahönemli değil kuruşlar Basketçii
ama kuruşlar tl ye dönmesin