dostum 2 senede 500 ü geçemediysen ayıp sana amaBaşkan bu çekilişlerde 500 mesaj kriteri çok değilmi her mevzuya atlayan adam değilim en azından indirsen kursağımızda kaldı bütün heves napim şimdi heryere salçamı olayım
Saldıralım o zaman bütün konulara 😁dostum 2 senede 500 ü geçemediysen ayıp sana ama
durduğun kabahat flood yapma ama ban yeme sonraSaldıralım o zaman bütün konulara 😁
Forumun göz bebeği tokatçıları da unutmayalım.Türkiye'nin en güvenilir forumudur burası. Maç paylaşan dostlardan, sinerji yaratan forumdaşlara, etkinlik düzenleyen ve sorunlarda müdahale eden modlara, sorulara cevap veren ve destek olan sponsor büro çalışanlarına kadar herkesi görebilirsiniz burada.
Biliyorsan ifşa et bence, adettendirForumun göz bebeği tokatçıları da unutmayalım.
Benim bildigim, herkesin bildigi.Biliyorsan ifşa et bence, adettendir
😂😂😂😂😂İliskiye girerken prezervatif takmak gibi bro. Kendini guvenceye aliyorsun
Iphone bozuktu Coinbase bakiyesini çekemiyodum, başka cihaz da bulamadım; konuyu bu şerefsiz açmıştı ve forumun da eski üyesiydi, “ben yardımcı olurum, bi kaç kişiye oldum” deyip Coinbase şifremi istedi, forumda kansız adam görmedim pek, güvenip verdim şifreyi, parayı alıp ortalıktan kayboldu şerefsiz!Bu bayram mevzusu ne herkes onu diyo bende devamlı giriş yapıyom foruma kaçırmışım olayı
Forumun ayrıcalığı gücüne bağlıdır,ki bu forum tr de gücünü kanıtlamış ilk 3 de olan bir forumdur.Birisi bana şu form ne gibi bir ayrıcalığı var anlata bilir mi
Kardeşim biraz forumda aktif ol mesaj yaz bende senin gibiydim 2 senedir aktif hesabım ama 3 günde 600 mesaj yaptım 😂Başkan bu çekilişlerde 500 mesaj kriteri çok değilmi her mevzuya atlayan adam değilim en azından indirsen kursağımızda kaldı bütün heves napim şimdi heryere salçamı olayım
Anladım dost geçmiş olsunIphone bozuktu Coinbase bakiyesini çekemiyodum, başka cihaz da bulamadım; konuyu bu şerefsiz açmıştı ve forumun da eski üyesiydi, “ben yardımcı olurum, bi kaç kişiye oldum” deyip Coinbase şifremi istedi, forumda kansız adam görmedim pek, güvenip verdim şifreyi, parayı alıp ortalıktan kayboldu şerefsiz!
Banada kendi hesabına çekemezsin bi arkadaşın hesabına çekmen lazım dedi benim adrese yolla ben sana yollarım bi sigara parasına demişti ben orda anlamıştım zaten birseyler çevirdiğini keşke şikayet etseydim sen mağdur olmazdınIphone bozuktu Coinbase bakiyesini çekemiyodum, başka cihaz da bulamadım; konuyu bu şerefsiz açmıştı ve forumun da eski üyesiydi, “ben yardımcı olurum, bi kaç kişiye oldum” deyip Coinbase şifremi istedi, forumda kansız adam görmedim pek, güvenip verdim şifreyi, parayı alıp ortalıktan kayboldu şerefsiz!
Mühim değil be dostum, adam gibi söylese ben de yollardım ona o parayı, 280 lira için insan kendini bu kadar düşürmemeli, yardıma ihtiyacı olan birinin parasını çalmak ne çirkin bi davranış!Banada kendi hesabına çekemezsin bi arkadaşın hesabına çekmen lazım dedi benim adrese yolla ben sana yollarım bi sigara parasına demişti ben orda anlamıştım zaten birseyler çevirdiğini keşke şikayet etseydim sen mağdur olmazdın
Teşekkürler kardeşim, iyi forumlar.Anladım dost geçmiş olsun