ben istediğimde uzaklaşıyorum. Maddi durum iyidi 200 bine yakın zarar var az kazanınca diyorum tm zarar çıkacak 2 gün sonra yine gidiyor en son oyun bilgisayaramı telefonumu sattım onlarda gitti.Çok büyük paralar aldım verdim bir hayrı olmadı huzursuzluktan başka şu an bi 5k ya ihtiyacım var onu çıkarırsam baya bi ara vericemıkı gun kafamdan cıkarabilsem bırakırım.2-3 ay oynamayıp gerı oynuyorsan o senın hatan hacım. bu yol ıyı bı yol degil. bırakman ıcın ılk destegı kumar sıtelerı verır ucretsız bı sekılde. nie hiç dusundunmu ? cunku bırakamayacagını bılırler. ama sen kafandan 2-3 ay gırmıyorsan sonra oynuyorsan o bıraz sıkıntı. ben bagımlıyım ınkar etmıyorum
Vallecano iy ilk gölü atarsa 117 oluyon5.5 Üst verdim.50 bakiyeyi bastim.Ilk yari: 4-0 gelirse 107 tl bakiyeyi 100 cekim verecegim
ÇAY ISTEYEN VARMI YENI DEMLEDIMEkli dosyayı görüntüle 80870
Aslında hepimiz bu illete bulaşmışız, hepimizde var bağımlılık. Allah kurtarsın hepimizi. Ne giden para geri geliyor , ne de giden zaman geri geliyor. Günün birinde parayı yakalarızda telafi ederiz diye uğraşıyoruz bir nevi ama alışkanlık yaptığıda bir gerçek bu meretin.ıkı gun kafamdan cıkarabilsem bırakırım.2-3 ay oynamayıp gerı oynuyorsan o senın hatan hacım. bu yol ıyı bı yol degil. bırakman ıcın ılk destegı kumar sıtelerı verır ucretsız bı sekılde. nie hiç dusundunmu ? cunku bırakamayacagını bılırler. ama sen kafandan 2-3 ay gırmıyorsan sonra oynuyorsan o bıraz sıkıntı. ben bagımlıyım ınkar etmıyorum
aynı durumu defalarca yasadım. yarında yıne yeni aldıgım laptobu satcam. burda herkesın kaderi az cok aynı dost...ben istediğimde uzaklaşıyorum. Maddi durum iyidi 200 bine yakın zarar var az kazanınca diyorum tm zarar çıkacak 2 gün sonra yine gidiyor en son oyun bilgisayaramı telefonumu sattım onlarda gitti.Çok büyük paralar aldım verdim bir hayrı olmadı huzursuzluktan başka şu an bi 5k ya ihtiyacım var onu çıkarırsam baya bi ara vericem
zaman geçtikçe bagımlılık dozu artıyor hacım malesef. katilinin pesinden kosuyorsun her gunAslında hepimiz bu illete bulaşmışız, hepimizde var bağımlılık. Allah kurtarsın hepimizi. Ne giden para geri geliyor , ne de giden zaman geri geliyor. Günün birinde parayı yakalarızda telafi ederiz diye uğraşıyoruz bir nevi ama alışkanlık yaptığıda bir gerçek bu meretin.
doğru diyorsun bizler uslanmayız zararı kendimize olsa iyi aileyide huzursuz ediyoruz dahada sıkıntıaynı durumu defalarca yasadım. yarında yıne yeni aldıgım laptobu satcam. burda herkesın kaderi az cok aynı dost...
Düzgün konuş edepsizlik yapma peygamberi karıştırma benim ağzımı açma bilader kendine yakışanı yap düzgün üslupla konuşburadan cekım alan peygamberlıgını ılan etsın
la sızı sayıylamı veriyorlar. free bet altında din imanmı savunuyon. ortadakı mızahı bi anla. ama gelde yuzde 50 ye laf anlatDüzgün konuş edepsizlik yapma peygamberi karıştırma benim ağzımı açma bilader kendine yakışanı yap düzgün üslupla konuş
sorma dostum....ailede huzur kalmadı...250 bin borç varrr...düşünüyorum nasıl çözücem diyedoğru diyorsun bizler uslanmayız zararı kendimize olsa iyi aileyide huzursuz ediyoruz dahada sıkıntı
Kardeşim diyorum farkındaysan mizahını gırgırını yaparsın eyvallah peygamberi karıştırma bu tür yerlerde biraz imanın inancın varsa oda yok olmasın ve selamla sızı sayıylamı veriyorlar. free bet altında din imanmı savunuyon. ortadakı mızahı bi anla. ama gelde yuzde 50 ye laf anlat