- 2,537
- 1,151
- 113
Meto ekmek düştü mü gecedenRoll yaptır istersen baya onlıne arkadaşlar var
Meto ekmek düştü mü gecedenRoll yaptır istersen baya onlıne arkadaşlar var
Konu başında ki niye adam öyle bir şey dememiş,hem bırada moderatör vs niye çekiliş yapıyor işe şaibe katılıyor adam kendi yapamıyor mu?Kazancın daim olsun dostum.
20:00'da konu başında ki beğenilerden listeyi oluşturup çekilişi yapabiliriz.
2018 den beri uyesin soledigin şeye bak çekiliş konusu açılmış tabikide konu başındaki begeniden çekilecek ve forumda çekilişleri adminler çekiyor 6 yıllik üyenin dediğine bak AMK şaibe nedirKonu başında ki niye adam öyle bir şey dememiş,hem bırada moderatör vs niye çekiliş yapıyor işe şaibe katılıyor adam kendi yapamıyor mu?
Niye konu başındaki? Kazanan öyle dememiş hem burada Google yazınca çekiliş yap hemen çekiliş olıyor,modun elin de sihirli değnek mi var? Şaibe modun yapması aklı çalışman Herkes çekiliş yapabilir şaibe bunalr AMK?2018 den beri uyesin soledigin şeye bak çekiliş konusu açılmış tabikide konu başındaki begeniden çekilecek ve forumda çekilişleri adminler çekiyor 6 yıllik üyenin dediğine bak AMK şaibe nedir
Kesene bereketBugün güzel kazandık arkadaşlar. Saat 20:00'ye kadar 25 kişiye 200 TL verelim 🙂
Dost sen ben her türlü hile yaparız ama burda adminler öle bişey yapmaz arada bı foruma gir iyice tanı sonra yorum yap yargısız infaz a gerek yok burdaki adminler ikisi de güzel dostlarNiye konu başındaki? Kazanan öyle dememiş hem burada Google yazınca çekiliş yap hemen çekiliş olıyor,modun elin de sihirli değnek mi var? Şaibe modun yapması aklı çalışman Herkes çekiliş yapabilir şaibe bunalr AMK?
Kazancın daim olsunBugün güzel kazandık arkadaşlar. Saat 20:00'ye kadar 25 kişiye 200 TL verelim 🙂
Tebrikler kesene bereketBugün güzel kazandık arkadaşlar. Saat 20:00'ye kadar 25 kişiye 200 TL verelim 🙂
Ben kötü adamlar demedimDost sen ben her türlü hile yaparız ama burda adminler öle bişey yapmaz arada bı foruma gir iyice tanı sonra yorum yap yargısız infaz a gerek yok burdaki adminler ikisi de güzel dostlar
Burada herkesin dilinde bal var sanki 😵💫😂 bu forumun bu tarafı sevdim iki dakka önce başka olan adam hemen dost diyor kimse biröşey demiyorsa demek ki bedbaht de yanlışlık varDost sen ben her türlü hile yaparız ama burda adminler öle bişey yapmaz arada bı foruma gir iyice tanı sonra yorum yap yargısız infaz a gerek yok burdaki adminler ikisi de güzel dostlar
Hoşuna gitmiyorsa girmezsin 2. Olarak da dost dedik argo kullanıp tartışmaya gerek yok dediğim gibi işine gelmiyorsa katilmazsin ama çekiliş konularında Şaibe hile olmazBen kötü adamlar demedim
Burada herkesin dilinde bal var sanki 😵💫😂 bu forumun bu tarafı sevdim iki dakka önce başka olan adam hemen dost diyor kimse biröşey demiyorsa demek ki bedbaht de yanlışlık var
Bol şanslarBugün güzel kazandık arkadaşlar. Saat 20:00'ye kadar 25 kişiye 200 TL verelim 🙂
BolsansBugün güzel kazandık arkadaşlar. Saat 20:00'ye kadar 25 kişiye 200 TL verelim 🙂
Kesene bereketBugün güzel kazandık arkadaşlar. Saat 20:00'ye kadar 25 kişiye 200 TL verelim 🙂
tebriklerBugün güzel kazandık arkadaşlar. Saat 20:00'ye kadar 25 kişiye 200 TL verelim 🙂