Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği forzagozgoz2024 | 25 Kişiye 200 TL ( ⌚️19:59 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
152
43
Kazancın daim olsun dostum.
20:00'da konu başında ki beğenilerden listeyi oluşturup çekilişi yapabiliriz.
Konu başında ki niye adam öyle bir şey dememiş,hem bırada moderatör vs niye çekiliş yapıyor işe şaibe katılıyor adam kendi yapamıyor mu?

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,696
4,867
113
Konu başında ki niye adam öyle bir şey dememiş,hem bırada moderatör vs niye çekiliş yapıyor işe şaibe katılıyor adam kendi yapamıyor mu?
2018 den beri uyesin soledigin şeye bak çekiliş konusu açılmış tabikide konu başındaki begeniden çekilecek ve forumda çekilişleri adminler çekiyor 6 yıllik üyenin dediğine bak AMK şaibe nedir

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
152
43
2018 den beri uyesin soledigin şeye bak çekiliş konusu açılmış tabikide konu başındaki begeniden çekilecek ve forumda çekilişleri adminler çekiyor 6 yıllik üyenin dediğine bak AMK şaibe nedir
Niye konu başındaki? Kazanan öyle dememiş hem burada Google yazınca çekiliş yap hemen çekiliş olıyor,modun elin de sihirli değnek mi var? Şaibe modun yapması aklı çalışman Herkes çekiliş yapabilir şaibe bunalr AMK?

Emsalsiz1903

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,696
4,867
113
Niye konu başındaki? Kazanan öyle dememiş hem burada Google yazınca çekiliş yap hemen çekiliş olıyor,modun elin de sihirli değnek mi var? Şaibe modun yapması aklı çalışman Herkes çekiliş yapabilir şaibe bunalr AMK?
Dost sen ben her türlü hile yaparız ama burda adminler öle bişey yapmaz arada bı foruma gir iyice tanı sonra yorum yap yargısız infaz a gerek yok burdaki adminler ikisi de güzel dostlar

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
152
43
Dost sen ben her türlü hile yaparız ama burda adminler öle bişey yapmaz arada bı foruma gir iyice tanı sonra yorum yap yargısız infaz a gerek yok burdaki adminler ikisi de güzel dostlar
Ben kötü adamlar demedim
Burada herkesin dilinde bal var sanki 😵‍💫😂 bu forumun bu tarafı sevdim iki dakka önce başka olan adam hemen dost diyor kimse biröşey demiyorsa demek ki bedbaht de yanlışlık var

Emsalsiz1903

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,696
4,867
113
Ben kötü adamlar demedim

Burada herkesin dilinde bal var sanki 😵‍💫😂 bu forumun bu tarafı sevdim iki dakka önce başka olan adam hemen dost diyor kimse biröşey demiyorsa demek ki bedbaht de yanlışlık var
Hoşuna gitmiyorsa girmezsin 2. Olarak da dost dedik argo kullanıp tartışmaya gerek yok dediğim gibi işine gelmiyorsa katilmazsin ama çekiliş konularında Şaibe hile olmaz

gmetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,180
709
113
Memlekette 200 TL ye adam vuracak çok kişi var sanırım:) Nerdeyse 300 beğeni olmuş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...