Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği forzagozgoz2024 | 25 Kişiye 200 TL ( ⌚️19:59 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,675
429
83
Neyse kötü niyetli değil bilmiyordur yenidir heveslidir ellemeyin
Yanlış anlamasın ben suçlamıyorum ama kumarbaz adamda para çok durmazya böyle vaat verince sıcağı sıcağına gerçekleştirmek en güzeli olurdu. Yarın 20.00 a kadar kasasını eritebilir bu da yüksek ihtimaldir bilirsiniz.

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
1,017
113
Tecrübe diyelim, arkadaşı tanımam ama başka başka forumlarda olsun bi forum geçmişim var ve böyle olaylara çok tanık oldum.
benim de 6-7 yıllık geçmişim var çok nadir gördüm şahsi olarakta ne zaman açsam ödedim böyle yarın parası biter ödeme yapamaz vs demek hiç hoş değil insanları eleştirirken biraz dikkat yarın sen açsan başka biri senin hakkında böyle düşünse ne düşünürsün?

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,675
429
83
benim de 6-7 yıllık geçmişim var çok nadir gördüm şahsi olarakta ne zaman açsam ödedim böyle yarın parası biter ödeme yapamaz vs demek hiç hoş değil insanları eleştirirken biraz dikkat yarın sen açsan başka biri senin hakkında böyle düşünse ne düşünürsün?
Kendim için söyleyecek olursam süreyi bu kadar uzun tutmam. O an online kimler varsa onların şansına dağıtırım.

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,379
4,043
113
Şansın daim olsun dost 👏 👏👏🥉🔥

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,202
50,680
113
Bugün güzel kazandık arkadaşlar. Saat 20:00'ye kadar 25 kişiye 200 TL verelim 🙂
Kardeş öncelikle tebrikler şansın daim olsun.ama bu şekilde etkinlik açılmıyor malesef sen foruma gondericeksin parayı onlar acicaklar usul budur.bidahakine aklında bulunsun bu konuda silinir bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...