- 46,546
- 42,665
- 113
Dur kral öyle deme şimdi sende yancı felan olursun aman diyim dkdjdjBetonnn yetmezzz ugurr
Dur kral öyle deme şimdi sende yancı felan olursun aman diyim dkdjdjBetonnn yetmezzz ugurr
Biz digerleri gibi degiliz dost varsa onumuzden yerizzDur kral öyle deme şimdi sende yancı felan olursun aman diyim dkdjdj
Şimdi bide öyle şeyler cıktı yok yancısı yok bilmem necisi fjdjdBiz digerleri gibi degiliz dost varsa onumuzden yerizz
Lawlsss vardı la o napiyo oda adamdı haDur kral öyle deme şimdi sende yancı felan olursun aman diyim dkdjdj
Adamım benim seviliyosunHerzaman brommm değişmem ki ben
Ebsenij aaa mm da varmiŞimdi bide öyle şeyler cıktı yok yancısı yok bilmem necisi fjdjd
Bitti dost 19.00 da oKood bitmiş olabilir üye olurken girmeniz gerekiyo öyle deneyin
Zenginlerin dostu fakirlerin düşmanı ugur 😀😀😅🤣😀Adamım benim seviliyosun
Aga adam profile özlü söz bırakıp gitti djdjdjdj arada kolllamaya geliyoLawlsss vardı la o napiyo oda adamdı ha
İnsanın fikri neyse zikri odur.Kardesim..Şimdi bide öyle şeyler cıktı yok yancısı yok bilmem necisi fjdjd
Heh bi kırıkta buZenginlerin dostu fakirlerin düşmanı ugur 😀😀😅🤣😀
SkskdkkxcmcAga adam profile özlü söz bırakıp gitti djdjdjdj arada kolllamaya geliyo
Heh bi kırıkta bu
Bak buda doğru fakiri hiç sevmez haZenginlerin dostu fakirlerin düşmanı ugur 😀😀😅🤣😀
Fakiri anasindan baska kimse sevmez dostumBak buda doğru fakiri hiç sevmez ha