- 30,548
- 25,176
- 113
Çabuk tg bak yoksa polis çağırcamNerede yazdın bro, tg ise ayrı cihazda olduğu için bakmadım henüz
Çabuk tg bak yoksa polis çağırcamNerede yazdın bro, tg ise ayrı cihazda olduğu için bakmadım henüz
Ya erkek adamin basimi baglanirmisOnun başı bağlı yapmaz öyle şeyşsr
Sen onu bunu bırakta maçka Parkı'nda o kadar mevzun varmış sürekli gidiyomuşsun beni niye tanımıypnYa erkek adamin basimi baglanirmis
Tam 3 gundur tas dokuyorum bugun iyiyim insanliktan.ciktim napcami sasirdim oyle sanci sanciyla uyurmu insan gucum kalmadi uyumusum dusun yaniHastayım özdayım, sadece uzanıyorum
Benim mekan orasi alirim sarabi mi giderim karimlaSen onu bunu bırakta maçka Parkı'nda o kadar mevzun varmış sürekli gidiyomuşsun beni niye tanımıypn
Gecmis olsun dayiTam 3 gundur tas dokuyorum bugun iyiyim insanliktan.ciktim napcami sasirdim oyle sanci sanciyla uyurmu insan gucum kalmadi uyumusum dusun yani
Yarin bütün parayı icardi ye bascam. Atamazsa söverim 2 dk sonra bagrima basarimAyipsin yarin sendeyiz
Rahmetli babamdan miras kaldi bize buGecmis olsun dayi
Dogrudur dayi sancisi cok fenaymis herkes öyle söylüyorRahmetli babamdan miras kaldi bize bu
Ya ne icardisi kafayi yemisdiniz aw,yarin 3.5 ust bayern,napoli 1, real ilk 60 kzanir al sana 3 bankolarin babkosuYarin bütün parayı icardi ye bascam. Atamazsa söverim 2 dk sonra bagrima basarim
Ya sana anlatmam imkansiz dogum sancisi neyse buda o dis mis hijayeDogrudur dayi sancisi cok fenaymis herkes öyle söylüyor
Secimler guzel .ama bu herif bonzai gibi ver icardi gol ataraYa ne icardisi kafayi yemisdiniz aw,yarin 3.5 ust bayern,napoli 1, real ilk 60 kzanir al sana 3 bankolarin babkosu
Bir cihazla dalgalarla falan kiriyorlarmis dayi bide bazi kaynak sulari iyi geliyormuş öyle diyorlarYa sana anlatmam imkansiz dogum sancisi neyse buda o dis mis hijaye
Dogru kum tas fena agri yapar,bide idrar yolu enfeksiyonu cok agri yaparBir cihazla dalgalarla falan kiriyorlarmis dayi bide bazi kaynak sulari iyi geliyormuş öyle diyorlar
Sanatçılar Parkı'nda 4 sene falan çalıştım demokraside yıllarım geçti çok hatun ayıkladım önceden geceleri müko oluyo karanlık sessiz havuzun oralardBenim mekan orasi alirim sarabi mi giderim karimla
Gelir gelir dayi lazio atmasa risk alip yerdide simdi iyiLazio 75 e kadar korursa alir o maci
Oralar civil simdi acaip kalabalik gece gunduzSanatçılar Parkı'nda 4 sene falan çalıştım demokraside yıllarım geçti çok hatun ayıkladım önceden geceleri müko oluyo karanlık sessiz havuzun oralard