- 23,489
- 19,843
- 113
Bol sans la.amma dostun var he senindeBu sıralar tutturamiyorum hiç. Bir dostum jest yaptı denedim birşeyler Ekli dosyayı görüntüle 331610
Teşekkürler reis, hepimize 😊Bol şans sinyor
Bol şanslarBu sıralar tutturamiyorum hiç. Bir dostum jest yaptı denedim birşeyler Ekli dosyayı görüntüle 331610
Derrick gecen mac cok attiydi bugun atmaz sen oynadin diyeBu sıralar tutturamiyorum hiç. Bir dostum jest yaptı denedim birşeyler Ekli dosyayı görüntüle 331610
Sağol abi, yok be abi genelde 2-3 kişi var. Tutturunca atiyorlar sağolsunBol sans la.amma dostun var he seninde
Teşekkürler dostBol şanslar
3 tane üçlük atar basacaktim 2.20den sonra vazgeçtim. Bugün gününde olursa atar Heralde yineDerrick gecen mac cok attiydi bugun atmaz sen oynadin diye
Sağol bro, hepimize bolundan şansBol sans bro oluru var
Murray 35 atar 11 oran param olsa mutlaka denerdimBu sıralar tutturamiyorum hiç. Bir dostum jest yaptı denedim birşeyler Ekli dosyayı görüntüle 331610
Sayı miMurray 35 atar 11 oran param olsa mutlaka denerdim
Evet.denedim ben saolsun bi bro 58 lira atesledi.murray 35 westbrok 30 dedim 48 oran.aslinda westede 35 diycekďim abartmiyim dedim yoksa 122 orandiSayı mi
Yalnız güzel oranEvet.denedim ben saolsun bi bro 58 lira atesledi.murray 35 westbrok 30 dedim 48 oran.aslinda westede 35 diycekďim abartmiyim dedim yoksa 122 orandi
Murray tek basina yeter be.param olsa 250 atardim 35 sayi atarina.Yalnız güzel oran
Valla yapardın abi senden beklerim öyle bir çılgınlık 😂Murray tek basina yeter be.param olsa 250 atardim 35 sayi atarina.
Bol şansBu sıralar tutturamiyorum hiç. Bir dostum jest yaptı denedim birşeyler Ekli dosyayı görüntüle 331610