- 23,489
- 19,843
- 113
Teşekkürler ediyorum dostBol şans diliyorum dostum
Teşekkürler ediyorum dostBol şans diliyorum dostum
Yoo bana bişey atmadı daha oyun dvm ederken dm atmıştım beğeni attı dmye cvp yazmadı bende bidaha yazmadım.konuyuda karıştırdı kilitletti adama bişey diyoruz iplemiyor çekilişten bahsetme paradan bahsetme dedim iplemedi baştan beri takip edenler var haksızlık olmasın onlara, yardımcı olayım dedim iplemedi bnde bidaha yazmadım.sansi bol olsun güzel kazandi.Sana da mı atmadı balıkçı hasan
Kim ödül verdi yine alamadıkBol şans hacım, bugün ödül aldım ödüle gerek yok sigarasız bi dosta pasla
Bu ekrandaki resim çıplak hatun ve bizim gordugumuz popomu kardeş?Bana da yazmadı ben yazdım adama attı valla
Çekim sınırı yok. Çevrimi 5 katMaster bana 3 tl spor ekledi jest 5 katı çekim yazmış 😀😀
Yok kanka 15 Pronun kendi teması hatun ne alaka olm 😂😂 bu temayı nasıl hatuna bağladınBu ekrandaki resim çıplak hatun ve bizim gordugumuz popomu kardeş?
Sen bak bakayım bı o attığın sse çıplak hatuna benzetiyormusun omuzdan dize kadar kalça kısmı ortada bu arada yaşım 41 olmak üzere bu forumda bana ölüm diyebilecek bikac kişi var sadece 😉Yok kanka 15 Pronun kendi teması hatun ne alaka olm 😂😂 bu temayı nasıl hatuna bağladın
🤝 Bro bol şans bu aradaÇekim sınırı yok. Çevrimi 5 kat
Bol şanslar dostUfak jest bonusunu bağladık. Gelirse 1 kişiye sigara
🤝 Bro bol şans bu arada
Teşekkürler dostBol şanslar dost
Kimseye almamıştır o zaman kuru sıkıcı hasanYoo bana bişey atmadı daha oyun dvm ederken dm atmıştım beğeni attı dmye cvp yazmadı bende bidaha yazmadım.konuyuda karıştırdı kilitletti adama bişey diyoruz iplemiyor çekilişten bahsetme paradan bahsetme dedim iplemedi baştan beri takip edenler var haksızlık olmasın onlara, yardımcı olayım dedim iplemedi bnde bidaha yazmadım.sansi bol olsun güzel kazandi.
Geldi mi kardesim burası yaptıralım mı konuyu yesilTeşekkürler dost
Egehandroya atmış öle dedi.son görülmesi 2 saat önce adam uyumusturKimseye almamıştır o zaman kuru sıkıcı hasan
Parayı alan anında değişiyor dayıEgehandroya atmış öle dedi.son görülmesi 2 saat önce adam uyumustur
Yaşını bilmem benim 28 kötü bir sebeple değil samimice olm yazdım, yani yaşına hürmet sonsuz ama öyle göz kırpmaya kimse diyemez gerek yok hocam tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler attı bu arada yani ekran görüntüsü attım sizeSen bak bakayım bı o attığın sse çıplak hatuna benzetiyormusun omuzdan dize kadar kalça kısmı ortada bu arada yaşım 41 olmak üzere bu forumda bana ölüm diyebilecek bikac kişi var sadece 😉
Tmm ben atmadı demedim zaten.bol sansYaşını bilmem benim 28 kötü bir sebeple değil samimice olm yazdım, yani yaşına hürmet sonsuz ama öyle göz kırpmaya kimse diyemez gerek yok hocam tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler attı bu arada yani ekran görüntüsü attım size
Para lazım abuzerTebrikler kardeşim