- 11,496
- 2,812
- 113
Xftn bende satarım kullanacağımı düşünmüyorum dm gelebilirsin satın alacaklar
Yazın alayım 4 den kaç adet varsa
7 den al enistem o zaman 😄3 4 liraya satmayın salaklık yapmayin
Olum bırak kalsın senden ondan bundan adam bin tane yi 3 bine aliyo 3 ay sonra 20 bine bozcak7 den al enistem o zaman 😄
Ticarete bak satmiyom o halde sagol broOlum bırak kalsın senden ondan bundan adam bin tane yi 3 bine aliyo 3 ay sonra 20 bine bozcak
Yav Birak kalsın 20 tane 20 lira olur 400 yok zamana denk gelir bı ise yarar 60 70 liraya versen nolur simdiTicarete bak satmiyom o halde sagol bro
Dogru diyon bro su an para lazim ama 80 liraya degmez dursun ihtiyac olunca degerlendiririz sagolasinYav Birak kalsın 20 tane 20 lira olur 400 yok zamana denk gelir bı ise yarar 60 70 liraya versen nolur simdi
Gitcek gibi duruyo 1 dolari geçecek heralde o zaman 2 ye katladı şuan 13 TLDogru diyon bro su an para lazim ama 80 liraya degmez dursun ihtiyac olunca degerlendiririz sagolasin
Süresi falan yok site içi mesaj geliyo kendileri kullanmislardir onu 10 ay süresi xftnlerin normal ftnler sonradan gelenlerin süresi yokBu kodlardan bende kazanmıştım to harmony den. Setrabette oynarken. Maile bakmamıştım bile. Sonra süresi doldu diyip geçiştirdiler ben de üstünde durmadım
Bakıyım mailleri kontrol edicem silmediysem atarım buraya belki de ben yanlış anlamıştımSüresi falan yok site içi mesaj geliyo kendileri kullanmislardir onu 10 ay süresi xftnlerin normal ftnler sonradan gelenlerin süresi yok
Buraya atma aç borsa hesabı fastexte kendin kullan 1 tanesi 13 lira şuanBakıyım mailleri kontrol edicem silmediysem atarım buraya belki de ben yanlış anlamıştım
Buraya atarım derken kodu değil ya 😂Buraya atma aç borsa hesabı fastexte kendin kullan 1 tanesi 13 lira şuan
Kaç tane varXftn satin alan varmı acaba
Sendemi aliyon enisdeKaç tane var
36 taneKaç tane var