- 1,996
- 853
- 113
eyvallah reis kazandıysan ne mutlu bol şans olsun
eyvallah reis kazandıysan ne mutlu bol şans olsun
1,700 kardeşimAttım herhalde yüksek meblağ galiba trend bey öder ne olursa olsun tebrik ederim iyi günlerde kullan
Geldi valla sağolasın sende Papara atarsan çekim gelsin atim kardeşimeyvallah reis kazandıysan ne mutlu bol şans olsun
Maşallah hayrını gir yrend öder o mebkahi1,700 kardeşim
Sağolasın kardeşim bekliyorum gelsin atımMaşallah hayrını gir yrend öder o mebkahi
İzin verildimi verildiyse sıkıntı yokOlur hocam siz sağolun
Sıkıntı yapma bence gece olduğu içindir gelirEkli dosyayı görüntüle 13229315 dakka dır duruyo ilk defa böyle oldu Ya Ekli dosyayı görüntüle 132293Ekli dosyayı görüntüle 132293Ekli dosyayı görüntüle 132293
Bari izin verildi yazsa insan içi rahat eder valla ya bende öyle düşünüyorum kardeşimSıkıntı yapma bence gece olduğu içindir gelir
Maç bittik ten sonra var bilıyoruz hocamMackolikte dahi var
Para geldi dostum saol dedim sana trend öder diyeMaç bittik ten sonra var bilıyoruz hocam
Sen sağol kardeşimPara geldi dostum saol dedim sana trend öder diye
Eyvallah reis geldi bana da teşekkür ederim
Rica ederim sağolunEyvallah reis geldi bana da teşekkür ederim
Valla arkadaşları gördüm içim den geldi kusura bakmaLinki biz önce vermiştik ama burdan da nasip olmamış tebrikler tekrardan daim olsun
Yok canlı mac esnasinda da var bilgilendirme amacli yazdim ya aiscore ya mackolik aiscore guncel verir mackolikte 1 2 dk gecMaç bittik ten sonra var bilıyoruz hocam
Sağolasın o zaman bilmiyodumYok canlı mac esnasinda da var bilgilendirme amacli yazdim ya aiscore ya mackolik aiscore guncel verir mackolikte 1 2 dk gec