- 1,961
- 913
- 113
Fulham maçı taç atışı şuan nerden kontrol edebilirim acil bilen var mı arkadaşlar
1xbet vardı orda yok oynadım noluyo son maçım bilemıyorum daValla onu bende merak ediyorum veren hangi site var
Eğer öyleyse yarım maç bittik ten sonra Papara at hocam 50 TL atcam sana içim den geldi valla23-24 galiba şuan
bet365 e den takip edebilirsin üstad1xbet vardı orda yok oynadım noluyo son maçım bilemıyorum da
Sayı önemli hocam baştan takip etsek tamam daRadardan bakacaksın hocam
Radar derken siteden bahsediyorum istatistik konusunda bayaği iyi dil desteğide var canlı anlatım filanSayı önemli hocam baştan takip etsek tamam da
Trendlet çekim gelsin senle diğer arkadaşa 50 TL atmak istiyorum @Daimon izin olursahttps://cs.betradar.com/tr/sportcenter/soccer#matchId=23204347
Buda dares takip edebilirsin
Saol başkan Allah razİ olsunTrendlet çekim gelsin senle diğer arkadaşa 50 TL atmak istiyorum @Daimon izin olursa
Papara ayayimmiTrendlet çekim gelsin senle diğer arkadaşa 50 TL atmak istiyorum @Daimon izin olursa
Olur hocam siz sağolunPapara ayayimmi
Attım herhalde yüksek meblağ galiba trend bey öder ne olursa olsun tebrik ederim iyi günlerde kullanOlur hocam siz sağolun