- 6,286
- 3,369
- 113
Bu sefer kor talih
Dost cansiniz biliyorim ama çektiren sonra ben yine atarim.kendimi biliyorim 3k olunca dururum hic değilse 3 5 le devam ederim@Furk67 1500 yap cek sonra ara ver devam et biz senden para değil iyiliğini istiyoruz acarsın yine bi roll paran içerde olsun en azından yine atarsın duruma göre
Kasa 1.5 değilKonuya ortadan daldm 1.5 k da iyi yatırım yüksek değilse zorlama dostm
aynı benDost cansiniz biliyorim ama çektiren sonra ben yine atarim.kendimi biliyorim 3k olunca dururum hic değilse 3 5 le devam ederim
Dep iy 1.5 ust won@Furk67 1500 yap cek sonra ara ver devam et biz senden para değil iyiliğini istiyoruz acarsın yine bi roll paran içerde olsun en azından yine atarsın duruma göre
sen bilirsin kardeşim 200le bu kadar kafi bence biliyoruz çünkü hepimizin basına geldi 2 kuponun yatmasına bakar arka arkaya inşallah kazanırsınDost cansiniz biliyorim ama çektiren sonra ben yine atarim.kendimi biliyorim 3k olunca dururum hic değilse 3 5 le devam ederim
Öle okudum ben dedğim gibi araya girdim neyle başladı ne durumda tam bilgi sahibi değil imKasa 1.5 değil
Dost kazanç sağlarsan eğer sürekli kendinide tutamıyor isen arayıp mobil bankacılıklarını kapattır 1 haftalığına kendini tutmuş atamamış olursunDost cansiniz biliyorim ama çektiren sonra ben yine atarim.kendimi biliyorim 3k olunca dururum hic değilse 3 5 le devam ederim
Özel durumu varmış arkadaşın ondan 3ksen bilirsin kardeşim 200le bu kadar kafi bence biliyoruz çünkü hepimizin basına geldi 2 kuponun yatmasına bakar arka arkaya inşallah kazanırsın
bu kadar sıkı takip ettiğine göre oynamıssın belliDep iy 1.5 ust won
Banada oyle geldıbu kadar sıkı takip ettiğine göre oynamıssın belli
Yok sana nispet için takip ettimbu kadar sıkı takip ettiğine göre oynamıssın belli