- 42,718
- 12,609
- 113
soyle dostBeyler lutfrn birsey diyrcehim bakarmisiniz
soyle dostBeyler lutfrn birsey diyrcehim bakarmisiniz
Buyur başkanBeyler lutfrn birsey diyrcehim bakarmisiniz
de bakim ne diyecenBeyler lutfrn birsey diyrcehim bakarmisiniz
La neyin garantisi var danimarka ligibin bugunki 2 macina bak evler favori depler biri oran 4.75 digeri 7.50 ikiside dk 36 da gol atip aliyo maclwri 1.10 oranin garantisi yokaz kalsın garanti kim vurduya gidiyordu
Furk paylasırken garanti oynadım demişti ona binaenLa neyin garantisi var danimarka ligibin bugunki 2 macina bak evler favori depler biri oran 4.75 digeri 7.50 ikiside dk 36 da gol atip aliyo maclwri 1.10 oranin garantisi yok
Allahtan admin mudahale ettiBeyle4 eger numarayı görüp art noterli arkadaşlar yoktur eminimd3 benim içim rahat etm3di lu5fen kimse arqmwsin mesaj atmasın hepimizin annesi bacısı vardır litfen dostlarım siz yapmazsınız ama ben yine icimi rahatlatmak için dedim kusura bakmayin lutfen
oğlun kumar oynuyorBeyle4 eger numarayı görüp art noterli arkadaşlar yoktur eminimd3 benim içim rahat etm3di lu5fen kimse arqmwsin mesaj atmasın hepimizin annesi bacısı vardır litfen dostlarım siz yapmazsınız ama ben yine icimi rahatlatmak için dedim kusura bakmayin lutfen
Telefonumun ekranı bozuk oduğu için gormedomvko onu dostAllahtan admin mudahale etti
Yok artık biraderBeyle4 eger numarayı görüp art noterli arkadaşlar yoktur eminimd3 benim içim rahat etm3di lu5fen kimse arqmwsin mesaj atmasın hepimizin annesi bacısı vardır litfen dostlarım siz yapmazsınız ama ben yine icimi rahatlatmak için dedim kusura bakmayin lutfen
@Shellac reis kademede başarılıdır merak etme olayı çözdü sırıtmadanBeyle4 eger numarayı görüp art noterli arkadaşlar yoktur eminimd3 benim içim rahat etm3di lu5fen kimse arqmwsin mesaj atmasın hepimizin annesi bacısı vardır litfen dostlarım siz yapmazsınız ama ben yine icimi rahatlatmak için dedim kusura bakmayin lutfen
Sıkıntı yok hemen sildi zatenTelefonumun ekranı bozuk oduğu için gormedomvko onu dost
Evet ben bile fark etmedim zaten@Shellac reis kademede başarılıdır merak etme olayı çözdü sırıtmadan
Ne numarası kardsi m numara mi paylastibBeyle4 eger numarayı görüp art noterli arkadaşlar yoktur eminimd3 benim içim rahat etm3di lu5fen kimse arqmwsin mesaj atmasın hepimizin annesi bacısı vardır litfen dostlarım siz yapmazsınız ama ben yine icimi rahatlatmak için dedim kusura bakmayin lutfen
sen içini rahat tut kardeşim bizim forumdan öyle ahlaksız adamlar çıkmazBeyle4 eger numarayı görüp art noterli arkadaşlar yoktur eminimd3 benim içim rahat etm3di lu5fen kimse arqmwsin mesaj atmasın hepimizin annesi bacısı vardır litfen dostlarım siz yapmazsınız ama ben yine icimi rahatlatmak için dedim kusura bakmayin lutfen
@Shellac şuraya bir yorum atta alkış maiyetinde beğenelim reisimEvet ben bile fark etmedim zaten