Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Futbol Pişmanlıktır

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,969
3,963
113
Arkadaşlar benim kendi görüşüm nezamn futbol oynasam ℅190 kayıp ne zaman basket oynasam%60 kazanç bunu çok iyi bildiğim halde tüm emeğimi futbol la harcıyor um

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,712
770
113
Arkadaşlar benim kendi görüşüm nezamn futbol oynasam ℅190 kayıp ne zaman basket oynasam%60 kazanç bunu çok iyi bildiğim halde tüm emeğimi futbol la harcıyor um
Futbolda malesef sürpriz çok oluyor penaltı hakem hataları duran top korner şanssızlıklaeı gibi favori atamayıp kayb edebiliyor ama baskette az çok belli oluyor baskette bile çeyrekler kaybettirsede favori takım son pere 20 fark geriden gelip taktilerle kazanıyor tabi bazıları buna Şike diyip geçebilir

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,712
770
113
Sana 10larca kayip gostericem hemde bugun favorilerin aticam buraya
Favori nin eksiği varsa elbette kazanır sana göre fabori takım ismiyse o ayrı dostum baskette bakıcan inceleyeceksin basket futbol gibi değil 1 eksik herşeyi değiştiriyor bende hep basket oynarım izlemek lazım basketi

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,081
2,737
113
Favori nin eksiği varsa elbette kazanır sana göre fabori takım ismiyse o ayrı dostum baskette bakıcan inceleyeceksin basket futbol gibi değil 1 eksik herşeyi değiştiriyor bende hep basket oynarım izlemek lazım basketi
Gece oynadigim mac eve 10 sayi gerideyken oynadim onede gecti sadece son ceyrege bak ve son 16 sn kala evdeydi top atmadi veya atamadan kaybetti