Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Trendyol Süper Lig'in 8. Haftasında Bitexen Antalyaspor'a Konuk Olacak

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,788
1,389
113
Adamlar kalecisiz oynuyor elek etmisler
Kalecileri gecen sene interle sampiyonlar ligi finali oynadı. Bruno, rashford, hojlund, mason mount, garracho, antonio, varane bu saydıklarımın birini almak için 11inizi verin kabul etmezler..

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Rezil federasyon, ben Fenerbahçenin yerin de olsam ligden çekilirim. Zaten bir getirisi yok. Milyon eurolar dökülüyor. Fener çekilirse lig de sonlanır zaten. En çok getirisi olan takımlardan biri olduğu için. Çekilmiyorsan bile korkut be kardeşim

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,788
1,389
113
Rezil federasyon, ben Fenerbahçenin yerin de olsam ligden çekilirim. Zaten bir getirisi yok. Milyon eurolar dökülüyor. Fener çekilirse lig de sonlanır zaten. En çok getirisi olan takımlardan biri olduğu için. Çekilmiyorsan bile korkut be kardeşim
Buksa oyundan atılmaydı dakika 20 antalya 10 kişi..
Gerisi masal emzik

JoeQuanqa

Seol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,771
16,711
113
Kereme niye ikinci sarı çıkmıyor, Muslera alkışliyor 2.sari çıkmıyor, Antalya'nın penaltı verilmiyor vs vs
muslera alkışladığı pozisyonda sarı kart gördü kardeşim 😀 topu yere vurdu sarı kart cıktı alkışladı bende olsam allkışlardım ayağı kırıldığında kırmızı verilcek rakibe

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
muslera alkışladığı pozisyonda sarı kart gördü kardeşim 😀 topu yere vurdu sarı kart cıktı alkışladı bende olsam allkışlardım ayağı kırıldığında kırmızı verilcek rakibe
Ee digerlerini aciklamamissin

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113
Ne yaşıyonuz siz la

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113
Yok ligden çekilirmiş yok şöyle böyle

Lawlss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,687
6,056
113
Şu maça yetişebilseydim ilk yarı GS gol atar oynayacaktım, iyi ki yetişememişim. :D

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Ne anlatıyon ya Musleranım pozisyonunda neden kırmızı çıkmadı
Kanka GS nin bir kez hakkı yeniyorsa, 5 kere de kollaniyor yani, onu gormediysen Muslera'nın hareketi gördün yani ey zorbay. Yazık bu lige. Zaten adalet olsa 3 temmuz kumpasi kurulmazdi. Rezil GS ona da el attı yani

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113
Kanka GS nin bir kez hakkı yeniyorsa, 5 kere de kollaniyor yani, onu gormediysen Muslera'nın hareketi gördün yani ey zorbay. Yazık bu lige. Zaten adalet olsa 3 temmuz kumpasi kurulmazdi. Rezil GS ona da el attı yani
Lig zaten tamamen offside dostum ona lafım yok ama gelip 2 pozisyon üzerinden de yorum yapılmaz , bu ligde olan hep küçük takımlara oluyor

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,788
1,389
113
Sen ne anlatiyon dert bizi kollamaksa dakika 20 net kırmizı verse kim hayır diyebilir.
Ne içiyorsunuz

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Lig zaten tamamen offside dostum ona lafım yok ama gelip 2 pozisyon üzerinden de yorum yapılmaz , bu ligde olan hep küçük takımlara oluyor
Kanka FB 5 attığı maçtan sonra hakem konuştuk öyle bak. Bir değil 2 değil. Her sene başı Fenerbahçeyi şampiyon yapacaklar algısı ile başlıyor. GS kazanamadıgi maçtan sonra hakemleri konuşuyor. Ama kazandığı zaman hiç konuşmuyorlar. Valla igrendim artık.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,788
1,389
113
Manuyu ingilterede yenmisiz penaltı kacirmisiz da yenmisiz 2 kere geriye dusmusuz de yenmisiz 70 de 2 1 olmus 10 dakikada 2 gol atıp penaltı kacırıp öyle yenmisiz.
Adamlar bir kere aglamadı hakem soyle boyle demedi.
Sizin emzik agzinizdan dusmuyor.
Az erkek olun mert olun

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113
Kanka FB 5 attığı maçtan sonra hakem konuştuk öyle bak. Bir değil 2 değil. Her sene başı Fenerbahçeyi şampiyon yapacaklar algısı ile başlıyor. GS kazanamadıgi maçtan sonra hakemleri konuşuyor. Ama kazandığı zaman hiç konuşmuyorlar. Valla igrendim artık.
Ben o bahsettiğin algıyı yapan kısma dahil değilim futbolu izlerim, biz kazanan takımız Galatasaray bi maç takımı değil kupa takımıdır sahada herşey dönebiliyor Manchester maçında da gösterdik, Fenerbahçe de çok iyi top oynuyor ben normalde 3-4 senedir 13. Bitirdiğiimiz sezon hariç her sene biz şampiyonuz iddasıyla izlerim maçları ama bu sene ilk kez Fenerbahçe şampiyon olacak dedim, futbolunu beğeniyorum şuan Fenerbahçenin, localarda arka odalarda dönenleri bilemiyorum ben maç kaçırmam canlı izlerim eğer ortada bi kollama yapılıyorsa bizim lehimize olmayalım şampiyon, eğer bile bile Fenerin önü kesiliyorsa ki böyle düşünmüyorum, o zaman siz alın kupayı. Ben alenen bir şey yapıldığını düşünmüyorum, maçtannsonra hakem konuşmayı da pek sevmem, iyi top oynayan takım o sahaya rakibiyle birlikte hakemi de gömmeyi bilir

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Ben o bahsettiğin algıyı yapan kısma dahil değilim futbolu izlerim, biz kazanan takımız Galatasaray bi maç takımı değil kupa takımıdır sahada herşey dönebiliyor Manchester maçında da gösterdik, Fenerbahçe de çok iyi top oynuyor ben normalde 3-4 senedir 13. Bitirdiğiimiz sezon hariç her sene biz şampiyonuz iddasıyla izlerim maçları ama bu sene ilk kez Fenerbahçe şampiyon olacak dedim, futbolunu beğeniyorum şuan Fenerbahçenin, localarda arka odalarda dönenleri bilemiyorum ben maç kaçırmam canlı izlerim eğer ortada bi kollama yapılıyorsa bizim lehimize olmayalım şampiyon, eğer bile bile Fenerin önü kesiliyorsa ki böyle düşünmüyorum, o zaman siz alın kupayı. Ben alenen bir şey yapıldığını düşünmüyorum, maçtannsonra hakem konuşmayı da pek sevmem, iyi top oynayan takım o sahaya rakibiyle birlikte hakemi de gömmeyi bilir
Kanka son 10 yılı incele en çok kimin hakkı yenmiş. Bu korunan kollanan Fenerbahçe 9 yıldır şampiyon olamiyorsa, oynadığı futbol ile alakalı değildir. Bylock kullanan birisi federasyonu yonetiyorsa ne adaleti arıyoruz. Ahmet Çakar in açıklaması da var Mehmet Buyukeksi hakkında; beni mahkemeye ver dediği ses soluk çıkmadı

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113
Kanka son 10 yılı incele en çok kimin hakkı yenmiş. Bu korunan kollanan Fenerbahçe 9 yıldır şampiyon olamiyorsa, oynadığı futbol ile alakalı değildir. Bylock kullanan birisi federasyonu yonetiyorsa ne adaleti arıyoruz. Ahmet Çakar in açıklaması da var Mehmet Buyukeksi hakkında; beni mahkemeye ver dediği ses soluk çıkmadı
Ben Fenerbahçe kollanıyor demedim dost, neyse hakeden kazansın dostum güzel futbol izleyelim de