Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu İlk Maçında İsviçre'nin Young Boys Takımına Konuk Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,441
69,125
113
Yeter be kardeşim gözünüz doysun geçen sene dünyaları kazandınız :D bide katılınca 27 milyon euro gelcek diyolar fener elendi diye nere gidiyo bu kadar para
Hep aklıma bu şarkı geliyor reis :D Nerde Yedin Paraları :D

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
536
113
Galatasaray geçen yıla göre takım oyunu niteliği olarak sanki 2 tık gerilemiş gibi görünüyor. Gerek hazırlık maçlarındaki performansı ve gerekse ligdeki ilk 2 maçı çok zor kazandı. Kupa maçında Beşiktaş a karşı acı bir hezimet yaşadı, GS bu yıl çok kaliteli transferler de yapmadılar, herhalde geçen yılki gibi bu kadro ile işi götürürüz düşüncesi varsa yanılmış olabilirler, rakiplerinden özellikle Beşiktaş iyi transferler yaptı ve şuan çok etkili bir takım görünümünde, Fenerbahçe biraz tökezlesede iyi durumda sayılır ama hala eksikleri var. Galatasaray ın Young boys karşısında elindeki bu kadro ile kazanması hatta turu geçmesi dahi çok zor görünüyor. Turu geçip şampiyonlar ligine katılsa dahi bir GS li olarak grubdan çıkacağını sanmıyorum. Eğer ki geçen yıl olan performansının üzerine daha fazlasını katarsa başarılı olabilir.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,793
19,299
113
Galatasaray geçen yıla göre takım oyunu niteliği olarak sanki 2 tık gerilemiş gibi görünüyor. Gerek hazırlık maçlarındaki performansı ve gerekse ligdeki ilk 2 maçı çok zor kazandı. Kupa maçında Beşiktaş a karşı acı bir hezimet yaşadı, GS bu yıl çok kaliteli transferler de yapmadılar, herhalde geçen yılki gibi bu kadro ile işi götürürüz düşüncesi varsa yanılmış olabilirler, rakiplerinden özellikle Beşiktaş iyi transferler yaptı ve şuan çok etkili bir takım görünümünde, Fenerbahçe biraz tökezlesede iyi durumda sayılır ama hala eksikleri var. Galatasaray ın Young boys karşısında elindeki bu kadro ile kazanması hatta turu geçmesi dahi çok zor görünüyor. Turu geçip şampiyonlar ligine katılsa dahi bir GS li olarak grubdan çıkacağını sanmıyorum. Eğer ki geçen yıl olan performansının üzerine daha fazlasını katarsa başarılı olabilir.
Herhangi bir takım her zaman mükemmel olacak diye bişey yok bence. 2 sene şampiyon oldular, Avrupa'dan güzel para aldılar, yaptığı transferlerle hem daha tanınır olmuşlar hem de daha yağlı sponsorlar bulabilmişler. Tüm bunları göz önünde bulundurunca bence şampiyon da olamasalar, clde başarı da alamasalar çok mühim değil bu sene için

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,364
8,206
113
Ekli dosyayı görüntüle 600530

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre'nin Young Boys takımına konuk olacak.

Bern kentindeki Wankdorf Stadı'nda yapılacak maç, TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabaka, TRT 1 ve Tabii platformundan yayımlanacak.

Trendyol Süper Lig'de geçen sezon 102 puan toplayarak rekor kıran sarı-kırmızılı takım, üst üste 2, toplamda da 24. kez şampiyonluğa ulaştı.
Galatasaray, ülke puanı gereği şampiyon olmasına rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan başladı.

İsviçre Süper Ligi'nde geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Young Boys da "Devler Ligi"ne bu turda dahil oldu.

İki takım arasındaki rövanş müsabakası 27 Ağustos Salı günü İstanbul'da yapılacak.
İki maç sonunca turu geçen takım adını 36 takımlı yeni formatıyla oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yazdıracak.​

2-3 3-2
3-4 4-3

kim kazanır bilmem ama şu şekil bol gollü skor geliyor.
young boys'da ganvoula gol atar günün bankosu.

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
536
113
Herhangi bir takım her zaman mükemmel olacak diye bişey yok bence. 2 sene şampiyon oldular, Avrupa'dan güzel para aldılar, yaptığı transferlerle hem daha tanınır olmuşlar hem de daha yağlı sponsorlar bulabilmişler. Tüm bunları göz önünde bulundurunca bence şampiyon da olamasalar, clde başarı da alamasalar çok mühim değil bu sene için
Büyük takımlardan bahsedildiği zaman GS ye sorsan ne der? ben büyük bir takımım der demi. Peki büyük bir takım taraftarına ben geçen yıl başarılı oldum sayılır ve parada kazandım ve bu yıl bizden başarı falan beklemeyin bu size yeter derlerse (sizin yazdığınızdan bu anlaşılıyor) bu ne kadar doğru bir cevaptır sizce? Hiç bir taraftar böyle bir düşünce içinde olmaz ve takım da böyle bir düşüncede olmamalıdır. Başarılı olmak süreklilik devamlılık olursa güzeldir. Benim takımım avrupada sahaya çıktığı zaman bana güven vermeli ve takımımın kazanacağını başarılı olacağını sürprizlerde aramamam gerek. Büyük takım olmak böyledir.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,793
19,299
113
Büyük takımlardan bahsedildiği zaman GS ye sorsan ne der? ben büyük bir takımım der demi. Peki büyük bir takım taraftarına ben geçen yıl başarılı oldum sayılır ve bu yıl bizden başarı falan beklemeyin bu size yeter derlerse (sizin yazdığınızdan bu anlaşılıyor) bu ne kadar doğru bir cevaptır sizce? Hiç bir taraftar böyle bir düşünce içinde olmaz ve takım da böyle bir düşüncede olmamalıdır. Başarılı olmak süreklilik devamlılık olursa güzeldir. Benim takımım avrupada sahaya çıktığı zaman bana güven vermeli ve takımımın kazanacağını başarılı olacağını sürprizlerde aramamam gerek. Büyük takım olmak böyledir.
Ben bu takım başarısız olsun demiyorum veya öyle bir isteğim de yok. Başarısız olursa tolerans gosterilebilmeli manasında diyorum. Sonuçta tüm oyuncular her zaman Max verimi veremeyebilir veya ne bileyim transfer ettiğin hiçbir oyuncu tutmayabilir vs vs. Bak fenerin bence şampiyon olamamasının en büyük sebebi tolerans gösterememesidir. Her sene TD ve oyuncu grubu değiştiriyorlar. Mourinho şimdi bu sene şampiyon yapamazsa veya 5-10 maç kötü giderse kovacaklar direkt. Böyle bir futbol ikliminde başarı hayatta gelmez

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,936
10,393
113
Federasyon başkanı değişti anca bu kadar fark etti

Adrenalin59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,350
549
113
Başarılar Galatasarayım Kanı bozuklarında sesını keselım Akşam:)

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
536
113
Ben bu takım başarısız olsun demiyorum veya öyle bir isteğim de yok. Başarısız olursa tolerans gosterilebilmeli manasında diyorum. Sonuçta tüm oyuncular her zaman Max verimi veremeyebilir veya ne bileyim transfer ettiğin hiçbir oyuncu tutmayabilir vs vs. Bak fenerin bence şampiyon olamamasının en büyük sebebi tolerans gösterememesidir. Her sene TD ve oyuncu grubu değiştiriyorlar. Mourinho şimdi bu sene şampiyon yapamazsa veya 5-10 maç kötü giderse kovacaklar direkt. Böyle bir futbol ikliminde başarı hayatta gelmez
Bir takımda eskiden takım ruhu olmazsa kimi getirirsen getir başarılı olamaz derdik, Mourinho geldi adam ne yapsın elindeki kadro belli takım bütçesi belli öyle ünlü dünya karması futbolcular yok ve Mourinho başarısını böyle kadrolara borçlu birazda tabiki, gittiği yere kadar götürecek artık, yıllar önce ben bir arkadaşıma şaka yapardım R. Carlos Fener e transfer olmuş derdim oda hadi oradan Carlos un gelmesi imkansız derdi ve en son Carlos un ölüsü geldi ve ben gördünmü sana söyleye söyleye en sonunda Carlos u getirdim Fener e demiştim arkadaşımda valla helal sonunda getirdin demişti ve adam sanırım 2 sezon oynadı emekli oldu. Ferbahçe şampiyon olamazsa yüksek ihtimal gönderecekler, Mourinho bu işi iyi bilen hocalardan desem yanlış konuşmuş olmam herhalde bundan iyisi olamaz, giderse suç kim de artık bilinmez.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
524
206
43
GS bu sene vites düşük takılıyor bu yüzden bu maçta da beraberlikten ötesini görürsek şaşırırım. Zaten lig isim fark etmeksizin her takımdan gol yiyebilen bir takım GS bakalım neler olacak.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
27,815
27,147
113
Barış ölüyor dediler yine oynuyor çocuk helal olsun
Zaha ziyech yedek. Kadro güzel

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
1,608
113
2/0 ya da 2/2 bankodur garanti oynamak isteyen iy 2 girsin ben girdim paraları yicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...