Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu İlk Maçında İsviçre'nin Young Boys Takımına Konuk Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,905
46,553
113
Avrupa kupalarında oynayan tüm takımlarımızın başarısı ay yıldızlı bayrağımıza yazar. Bu düşünceden uzak , milli duygulardan yoksun , mahalle yanarken saçını tarayan holiganlardan kimseye zerre fayda gelmez.

Bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray' ın türü İstanbul'da geçeceğine inanıyorum.
Zor bu oyunla

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,069
8,625
113
Nasıl bı gerizekaliliktir bu.aq türk yabancı takımlarda oynayan Türk futbolcular bile Türk takımına gol atınca sevinmezken .aq beyinsizleri GS gol yedi diye utanmasalar göbek aticaklar.yemin ederim kanınız bozuk
Aynen aga fb olsa bile sevinmem ben gol yiyen

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,069
8,625
113
Avrupa kupalarında oynayan tüm takımlarımızın başarısı ay yıldızlı bayrağımıza yazar. Bu düşünceden uzak , milli duygulardan yoksun , mahalle yanarken saçını tarayan holiganlardan kimseye zerre fayda gelmez.

Bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray' ın türü İstanbul'da geçeceğine inanıyorum.
Eyvallah dost

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,351
25,013
113

Yarın bayrağı dalgalandırcaz raadta kal

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
1,608
113
Galatasarayın 70 dakikadır yapamadığını batsu 1 dakika da yaptı qpfkwpkdpa

romeo4c

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
957
408
63
Nasıl sokuyor Galatasarayim ,Y.boys ve Destekcilerinee nasill sokuyorrrr ,golleri

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,881
5,879
113
Eee Icardi efendi top oynamayı bırakıp her maç Fenere sallarsan sonun bu olur :D

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,351
25,013
113
Apo ilk yarı bedavadan itiraz edip sarı gördü sen stopersin sanane 3 kişi var koonuşuyo zaten mevzu döndü burda kırmızıyı yedi takım geride bide rövanşta yok fak

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,428
438
83
Bu destekleyen kanaryalar noldu nerde top oynuyonuz canlarım kaç senedir şampiyon olamayıp şampiyonlar ligine gidemeyip hala yüzsüz gibi surda ötüyonuz

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,428
438
83
Acunda kurtaramayacak sizi merak etmeyin ilk önce göztepeyi yenin şampiyonlar ligine gruplara kalın sonra konuşalım burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...