- 6,569
- 1,781
- 113
Yalnız şaka maka artık holi den oynamaya karar verdim eskisi gibi bonus yok ama olsun temiz olsub
Ne ara yolladılar la@Shellac kral çekim geldi nasıl vericegini bilmiyorum papara yazarsan sana zahmet 100 atayım çıkan arkadaşlara verelim olurmu
Hızlı gelmiş reis başarılarının devamını dilerim bol şans@Shellac kral çekim geldi nasıl vericegini bilmiyorum papara yazarsan sana zahmet 100 atayım çıkan arkadaşlara verelim olurmu
Güle güle kullan@Shellac kral çekim geldi nasıl vericegini bilmiyorum papara yazarsan sana zahmet 100 atayım çıkan arkadaşlara verelim olurmu
dost istersen bu konu içinde olanlar senin yanında olanlar ile liste hazırlayıp 5 kişiye 20 tl çekilişi yapalım kazananların gönderimlerini sen sağlarsın uyar mı dost@Shellac kral çekim geldi nasıl vericegini bilmiyorum papara yazarsan sana zahmet 100 atayım çıkan arkadaşlara verelim olurmu
Ben de holigani hafta sonuna saklıyorum tüm hafta sonuna 4 maç seçip öyle oynicam 1 güne sıkıştırmanin anlamı yokdost istersen bu konu içinde olanlar senin yanında olanlar ile liste hazırlayıp 5 kişiye 20 tl çekilişi yapalım kazananların gönderimlerini sen sağlarsın uyar mı dost
Kral sen nasıl istersen de ben sana atsam şuan çok acil isim var atıp cikicam yaw canını yerimdost istersen bu konu içinde olanlar senin yanında olanlar ile liste hazırlayıp 5 kişiye 20 tl çekilişi yapalım kazananların gönderimlerini sen sağlarsın uyar mı dost
Açıl ışide kumara devam etmek yada içmekKral sen nasıl istersen de ben sana atsam şuan çok acil isim var atıp cikicam yaw canını yerim
Sanane dostum bundanAçıl ışide kumara devam etmek yada içmek
Ne biçim konusuyon kardeş calisiyoz ayıp oluyorAçıl ışide kumara devam etmek yada içmek
dostum insanların hayatına bu denli mudahele etmek veya burnunu sokmakla eline ne geçiyor ?Açıl ışide kumara devam etmek yada içmek