- 26,517
- 28,231
- 113
Kral ben anlamıyorum o işlerden o yüzden sen yapsan rica etsemTebrikler dost kazancın daim olsun bu konuda çekiliş yapılmıyor.. takip edenlerden istediğin kişilere şans parası verebilirsin dost
Kral ben anlamıyorum o işlerden o yüzden sen yapsan rica etsemTebrikler dost kazancın daim olsun bu konuda çekiliş yapılmıyor.. takip edenlerden istediğin kişilere şans parası verebilirsin dost
Maşallah maşallah bol şanslar gardasim@dusting34 kral citabella maçı 1.5 üst olsun 50 TL var aylavyoo
Bu da rahat olur hızlı olsun 😂@dusting34 kral citabella maçı 1.5 üst olsun 50 TL var aylavyoo
zor değil dost takip eden 5 kişinin ismini yazıcan özelden papara ileticekler göndereceksinKral ben anlamıyorum o işlerden o yüzden sen yapsan rica etsem
Yorumunu begenimi reisAbi ozamn kimseyi kirmayalim ilk yorum yapan 5 kişiyi verelim ayıp olmasin
Ben varimmAbi ozamn kimseyi kirmayalim ilk yorum yapan 5 kişiyi verelim ayıp olmasin
alamaz o tc onayı yok mesajı yeterlı degıl sartları saglayan ilk 5i shellac cıkartsın yoksa 20de daimon alması lazım adaletse adaletBasketcipepe 1.sırada
Agaya beleşşşalamaz o tc onayı yok mesajı yeterlı degıl sartları saglayan ilk 5i shellac cıkartsın yoksa 20de daimon alması lazım adaletse adalet
Begenilerden ilk beş sartlara uyum sağlayan olsa olmazmi reis yav 😀alamaz o tc onayı yok mesajı yeterlı degıl sartları saglayan ilk 5i shellac cıkartsın yoksa 20de daimon alması lazım adaletse adalet