- 30,507
- 25,130
- 113
Mac başından bahsediyorum aga biraz daha durgun olsa bence rahat yenerdiçok önde bastılar bide 0-1 ken hala önde basıyorsun cok doğru yani
Mac başından bahsediyorum aga biraz daha durgun olsa bence rahat yenerdiçok önde bastılar bide 0-1 ken hala önde basıyorsun cok doğru yani
O değilde fernandes ne koydu öyle laçok önde bastılar bide 0-1 ken hala önde basıyorsun cok doğru yani
Ayarsiz o cok belli sikintisi oldugu ya akil sorunu var yada yasi 15 falanAga o arkadaş sıkıntılı geçende daimon uyardı onu, ders almadi herhalde
Harika goldü o tam oturttu ama şu Garnacho az gelişse bitiricilkte çok iyi kondisyon fazla iyi değilO değilde fernandes ne koydu öyle la
Zaha > garnachoHarika goldü o tam oturttu ama şu Garnacho az gelişse bitiricilkte çok iyi kondisyon fazla iyi değil
19 yaşındaki Zaha delik deşik ederdiZaha > garnacho
O adamın tipinde anlam veremedim bi sinir bozuculuk varFernandesin bize düşmanlık nerden geliyor aw o nasıl gol 🥴
Adam resmen kolunu uzatti vara bile gitmedi hakem yediler peanltiyikurala gore Gs pen verılmesi Lazım dı
Sadece Galatasaray 🧐 🦁🦁Maçın adamı büyücü ziyech @Daimon cum Ekli dosyayı görüntüle 429468
Geriye yardım etseydi 2 farkla kazanırdık reisMaçın adamı büyücü ziyech @Daimon cum Ekli dosyayı görüntüle 429468
Böyle GOAL iptal edilir miyorumlarınızı bekliyorum ve united sürekli süreye oynuyor hakem sanki biraz taraflı profosyonel kararlarını göremedim..