- 92,226
- 69,875
- 113
Onlar düşünsün reis ne kadar güçlü takım ile oynayacaklarını 🤠@Daimon Prag için yorumun nedir 🤐
Onlar düşünsün reis ne kadar güçlü takım ile oynayacaklarını 🤠@Daimon Prag için yorumun nedir 🤐
Buyur dediğin maçın istatistikleri ilk yarı 17 şut çektiniz 2. yarı 3 şut çektiniz.galatasarayin takımı küçümsediğini nerden çıkardın ? senin gibi futboldan anlamayanlar bu şekil yorum yapıyor maalesef avrupa da hiçbir takım küçümsenmez bayerne karşı tek kale oynayıp istatistiksel olarak fazlasıyla iyi oynadığımız maçta top oynatmayip yenildik herseyi istatistiğe vurmayın.
Cevap vermek zorunda değilsin Beğenmiyorsan okuma geç ?İstatistik paylaşma aşağılayarak mı yazılır desteklemiyorsan beğen geç
Beğenmiyorum. Kışkırtmak için yazarsan cevabını da her türlü alırsın. Sen hangi takımlısın? Köyferans grubunda olanlardan mı? Git kendi takımlarının başlığı altında yap yorumlarınıCevap vermek zorunda değilsin Beğenmiyorsan okuma geç ?
Hakaret yok bir şey yok paylaşım yaparken de sana sormak zorunda değilim.
Normal bir şey yazdım zoruna gittiyse cevap verme.
Yoo değilim.Beğenmiyorum. Kışkırtmak için yazarsan cevabını da her türlü alırsın. Sen hangi takımlısın? Köyferans grubunda olanlardan mı? Git kendi takımlarının başlığı altında yap yorumlarını
Aksine biz kudurtup ağlattığımız için konulardan men ediliyoruz. Küçük takımlar için alt sayfalarda konular olacaktı git oralara bak senYoo değilim.
Cevap vermek zorunda değiLsin. Kuduracaksan ağlayacaksan Başkan'a söyleyelim bir tane ağlama duvarı yapsın git orada ağla sessizce.
Kışkırtmak için istatistik paylaşıyorum olaya bak .d
Kudurup cevap veren sensin ama Daha çok kudurman dileğiyle ^.^Aksine biz kudurtup ağlattığımız için konulardan men ediliyoruz. Küçük takımlar için alt sayfalarda konular olacaktı git oralara bak sen
Gevşek gevşek konuştuğun için yorum yaptım. Kucak dansı yapsan bile kudurtamazsın sen beniKudurup cevap veren sensin ama Daha çok kudurman dileğiyle ^.^
İstatistik paylaşmama bile kudurup yazı yazıyorsun daha ne olsun lkşadşasdkadaddadsada
Reis taş devrine gitseydin şimdi kadro daha önemliDaimondcum bunlar bize napmis 🥴Ekli dosyayı görüntüle 440503Ekli dosyayı görüntüle 440504
bu iyi oldu Penaltıcı dostHelal gral bu sefer sen bildin 😀
UEFA gruplarından kaç takım çıktı simidi şampiyonlar liginden gidenlerle beraber 16 takım mi nasıl oluyorbu iyi oldu Penaltıcı dost
çeyreğe göz kırptık
bi sürpriz yapmazsa Aslan
prag ı geçersekUEFA gruplarından kaç takım çıktı simidi şampiyonlar liginden gidenlerle beraber 16 takım mi nasıl oluyor
Hmm tek rovansli playof dimiprag ı geçersek
son 16 ya kalıyoruz dost