- 1,837
- 1,316
- 113
Bekliycez napalim
Reis yine mi sen yaharikasınız
AynenBeyler durum benlik değil @Yilmazseko21 arkadaşımız kupon yapmış gelirse 10kişiye 10t dağıtıcam demiş kuponu paylaştıktan sonra da Çıkmış işi Çıkmış olabilir gelince muhakkak açıklama yapacaktır diye umuyorum.
Bekleyecegizzz beklecegizzz hergun yollarinii gozleyecegizBeyler durum benlik değil @Yilmazseko21 arkadaşımız kupon yapmış gelirse 10kişiye 10t dağıtıcam demiş kuponu paylaştıktan sonra da Çıkmış işi Çıkmış olabilir gelince muhakkak açıklama yapacaktır diye umuyorum.
Umarız başkanımBeyler durum benlik değil @Yilmazseko21 arkadaşımız kupon yapmış gelirse 10kişiye 10t dağıtıcam demiş kuponu paylaştıktan sonra da Çıkmış işi Çıkmış olabilir gelince muhakkak açıklama yapacaktır diye umuyorum.
Arkadaslar sarzim bitiyor bana cikarcikarsa papara:1634562394
Beyler papara yazmıyoruzOlurda bana cikar ben buralarda olmayabilirim papara no 1516842271 bekliyorum guzel kardesim
1xbette oynuyorum gark monfis 2.set kaybetti ben orda 2.set oynamıştım o kupon yattı ama ben yinede çekim yapi cam çekim yansıdığı gibi de ufak çaplı çekilişi yapi cam sürekli aktif olamıyorum okul iş kardeşlerim abilerim her yazdiginizi göremiyorum ki çekim vericem yansıyınca 10kisiye paparadan aticam teşekkürlerBeyler durum benlik değil @Yilmazseko21 arkadaşımız kupon yapmış gelirse 10kişiye 10t dağıtıcam demiş kuponu paylaştıktan sonra da Çıkmış işi Çıkmış olabilir gelince muhakkak açıklama yapacaktır diye umuyorum.
Reis çekilişi yap bari1xbette oynuyorum gark monfis 2.set kaybetti ben orda 2.set oynamıştım o kupon yattı ama ben yinede çekim yapi cam çekim yansıdığı gibi de ufak çaplı çekilişi yapi cam sürekli aktif olamıyorum okul iş kardeşlerim abilerim her yazdiginizi göremiyorum ki çekim vericem yansıyınca 10kisiye paparadan aticam teşekkürler
Yada seç işte1xbette oynuyorum gark monfis 2.set kaybetti ben orda 2.set oynamıştım o kupon yattı ama ben yinede çekim yapi cam çekim yansıdığı gibi de ufak çaplı çekilişi yapi cam sürekli aktif olamıyorum okul iş kardeşlerim abilerim her yazdiginizi göremiyorum ki çekim vericem yansıyınca 10kisiye paparadan aticam teşekkürler
Tmm reis sağolasın beklemedeyiz ama. Biz o kadar takip ettik totem yaptık 10 11 kişiydik sen gelene kadar 50 kişi olduk çekilişe kadar 60 oluruz .1xbette oynuyorum gark monfis 2.set kaybetti ben orda 2.set oynamıştım o kupon yattı ama ben yinede çekim yapi cam çekim yansıdığı gibi de ufak çaplı çekilişi yapi cam sürekli aktif olamıyorum okul iş kardeşlerim abilerim her yazdiginizi göremiyorum ki çekim vericem yansıyınca 10kisiye paparadan aticam teşekkürler