Bende saatlerdir uğraş veriyorum çevrim tamamladım mı diye canlı desteğe bağlandım çevrim tamamlamış görünüyorsunuz kazancınız silinmiştir dedi canlı destekten attı beniEkli dosyayı görüntüle 701524bosa bekleme siliyorlar kazancı 🤣🤣
Ödeme yapmıyor üye olmayın boş yere ✅Bende saatlerdir uğraş veriyorum çevrim tamamladım mı diye canlı desteğe bağlandım çevrim tamamlamış görünüyorsunuz kazancınız silinmiştir dedi canlı destekten attı beni
4 dakikada yatırdıGamabet382 .com
Bu sitenin deneme bonusu ile ilgili ne düşünüyorsunuz 1500 TL çekimli lisanlari yok bı kaç kişi çektim diyor ama inanmadım şahsen, siz ne diyorsunuz
Bende saatlerdir uğraş veriyorum çevrim tamamladım mı diye canlı desteğe bağlandım çevrim tamamlamış görünüyorsunuz kazancınız silinmiştir dedi canlı destekten attı beni
Buda sitenin elemani değilse götüm 🤣4 dakikada yatırdı
Olma boş yere dostum. 3 defa red ettiler ne dedilerse yerine getirdim en son bakiye sildilerSS atta inanalım bizde üye olalım baksana adam bakiye siliniyor diyor
Talebinin onaylandığını ekran görüntüsü at sonrada bana IBAN at site kaç TL Ödemişse sana aynı tutarı gönderecem4 dakikada yatırdı
Bana da vermediilginç son 2 gündür ip sorunu yaşıyor millet sitelerde üzüldüm ama vermemesine
bir iki güne sıkıntıdan alırım o zaman vermezse yazarım bendeBana da vermedi
Ben çektim ödedi bana gerçekten insan seciyor bunlar o zamanboşa kendinizi yormayın çektim diyenlerin evveliyatını sikerim banlansın şu site adamları artık
Ekli dosyayı görüntüle 701885
atsana dostum ekran görüntüsüBen çektim ödedi bana gerçekten insan seciyor bunlar o zaman