Canliya sorsana 4 mac benim garanti misir 2.5 ustu gabon mozambik tukuren kobrasiYa kombine yapmak istiyorum 2 maç koyuyor diğer maçları ekliyorum ama gözükmüyor.3 4 maçlık kombine yapabilen var mı
beyler çekim ypaan var mı ben 200 yapmak üzereyimCanliya sorsana 4 mac benim garanti misir 2.5 ustu gabon mozambik tukuren kobrasi
200 talep verdim bakalım, gelirse yazarımnbeyler çekim ypaan var mı ben 200 yapmak üzereyim
aradan 1 saat geçince gelironay maili gelmiyor ki
ödeme alan yok mu 30 dk içinde öderiz diyorlar şimdi 2 saat dedileraradan 1 saat geçince gelir
beyler 200 tl yatırıldı 30 dk geçmedenödeme alan yok mu 30 dk içinde öderiz diyorlar şimdi 2 saat dediler
Dün sabah kayıt oldum halen arama gelmedi 24 saat diyordu kullanıcı adım bet34 20 saatte 500 arama yapılır fazlasiödeme alan yok mu 30 dk içinde öderiz diyorlar şimdi 2 saat dediler
beni öğlen 1 gibi aradılar, ama kesin arıyorlar çekimde ödendi 30 dkdaDün sabah kayıt oldum halen arama gelmedi 24 saat diyordu kullanıcı adım bet34 20 saatte 500 arama yapılır fazlasi
Aradılar dün gecede çekim yaptimDün sabah kayıt oldum halen arama gelmedi 24 saat diyordu kullanıcı adım bet34 20 saatte 500 arama yapılır fazlasi
Yatırım şartı olmadığı konuda yazıyor zaten dostYatirim sarti yok.arkadasim dun 200 tl cekti
Valla öyle 2 gün önce üye oldum arayacaz diyip duruyor sadeceYalan dolan aramiyorlar
Bir arkadas var diye bilirtmis te o bakimdan...Yatırım şartı olmadığı konuda yazıyor zaten dost