Silmek değil direkt hesabı kapatıyor namussuzlarŞimdi benimde üyelik varmış önceden ama taip ettim verdi 300.f.s yi çekim verdim ozman bizimki de silicem vay be olma di bu da gol değil be daha iptal gelmedi çekimde ama heralde gelir
Silmek değil direkt hesabı kapatıyor namussuzlarŞimdi benimde üyelik varmış önceden ama taip ettim verdi 300.f.s yi çekim verdim ozman bizimki de silicem vay be olma di bu da gol değil be daha iptal gelmedi çekimde ama heralde gelir
Gama mıSilmek değil direkt hesabı kapatıyor namussuzlar
Evet direkt hesabı kapatıyorlarGama mı
Sende suç yok kardeşim eline emeğine sağlık site karaktersizse sen ne yapabilirsinArkadaşlar bu iki siteyi de eskilerin hepsi bilir, önceden ödeme yapıyorlardı şimdi de faydalanmayan arkadaşlar vardır belki diye paylaştım (site elemanı değilim)
Ya yok ödeme alan 1 kişi var o da ss paylaşmıyorÖdeme alan burdaki dostlara 100 lira atsın ben atacam ödeme alırsam almazsa m iptal olanı ataca m canlar bilgize
1300 çekim verdim 1 saat önce şimdi hesabı kitlemişler ödememek için açıklama da da BONUSUN min 300 yazıyorBetting website
m.gamabet350.com
Eski bir site olduğunu biliyorum arkadaşlarda belki faydalanmayanlar vardır.
300Freebet veya freespin tek kat çevrim yeterli min 300 Max 1500 çekim yatırım şartı bulunmuyor bol şanslar.
Üzüldüm dost geçmiş olsun1300 çekim verdim 1 saat önce şimdi hesabı kitlemişler ödememek için açıklama da da BONUSUN min 300 yazıyor