- 439
- 272
- 63
Ya ne bilelim marka makina bi bitsin maç yine fazla kaçırdın herhaldebeyler 2 maça iy 1 gol aldım 16 dolar veriyordu. şimdi baktım open bets kısmında kupon gözükmüyor. gelirse goller bakiyeye yansır demi 16 dolar
Ya ne bilelim marka makina bi bitsin maç yine fazla kaçırdın herhaldebeyler 2 maça iy 1 gol aldım 16 dolar veriyordu. şimdi baktım open bets kısmında kupon gözükmüyor. gelirse goller bakiyeye yansır demi 16 dolar
Yok yapmadım ikiyi yaptım desteğe bağlandım3. Adım doğrulama yapmışmıydın
Desteğe bağlan beklemeDogrulama kac saat sürüyor bilen var mı
benim de öyleBeyler kimlik yükledim submut dedim okey dedi ama hala buraya belge yükleme açık normal mo bu duurm
Bağlandım knka mail adresine gelecek dedi cevapDesteğe bağlan bekleme
Bekle çıkma cevap vereceklerBağlandım knka mail adresine gelecek dedi cevap
Bana Daniel nasıl yardımcı olabilirim dedi yazdım 20 dakikayı geçti dönüş yapmadiBekle çıkma cevap verecekler
Direk dolar bakiyesineBonus nereye geliyo beyler
Kendini kar ortaqi yapiyorsun bı linkten üye olanlar ve kodu girenlere😂www.gambi.com
VPNSİZ GİRİŞ YOK
Multi deneyip yok hesabım kapatıldı yok 40’takla attirdilar diye boş muhabbet yapmayın
Üye olduktan sonra Kyc Doğrulama yapmadan önce ayarlar dan genel yerine basıp teklifler e geçip 1inci kısıma CSO3 yazdıktan sonra kimlik onayı yapın ayarlardan 3 5 dakika ya onaylanır yoğunluğa göre değişir
7.5 dolar ekleniyor minimum 10 maksimum sinir yok bol şanslar
üstad lvl2de kimlik attık kabul etti.Herşeyi yaptık bekliyoruz
Baştakine yazınca kabul etti diğerleri etmiyor bu doğru olandır demi
Ekli dosyayı görüntüle 640798
Heryerde geçerli dimi knka cevrim cart curt yok 10 yap çekDirek dolar bakiyesine
Dostum destek dedi bana bunu ne boş yapıyorsunKendini kar ortaqi yapiyorsun bı linkten üye olanlar ve kodu girenlere😂