Bol Şans O Haldene çöp dediğin siteler ödemeler yaptı bi bilsen belli olmaz bu işler yapıştır
Bol Şans O Haldene çöp dediğin siteler ödemeler yaptı bi bilsen belli olmaz bu işler yapıştır
tamamdır kanka sağol bilgi için. bende çeviriyom bakalım ne olacak.. Bol şanssÇevrimi yapınca çekim sınırı yokmuş
dede mi sweet mi hangisini girem ?
kankam şöyle diyim sana böyle ismi yeni bilindik siteler nasıl ilerler biliomusun. dolandırıcı olsa bile küçük miktarlarda sıkıntı yaratmazlar onu gönderirler. neden çünkü senin tekrar yatırım yapacağını onlara kazandıracağını düşünürüler anlatabildim mi. Haaa yatırım yap demiyorum tutup 5 bin yatırıp 100 bin kovalamak istersen onu kazansanda o zaman sıkıntı olur.Bol Şans O Halde
tühh bee dede geçtmiştim valla geçiktin
Sweet ne güzel ödüyo uzattıkca uzatıyor
Reis 200x bunumu paylaşıyorsun bugün 6şekerle 12betten oyuna girdim sadece 6şekere bin küsür ödedi sabah
Sweet ne güzel ödüyo uzattıkca uzatıyor
Tam anlamadım ben de. Çevrim sonucu kasada ne varsa 50 yatırıp hepsini mi cekiyoruz yoksa fs kazancına mı düzenleniyor tekrar?? Değişik bi deneme bonusu 🙂Ben cekim verdjm geldi 5 dakkaya 2k
Fs kazancinin 20 kati cevrm yapiyosun sonra 50 tl yatirip oynuyosun en fazlw 2k cekeboliynTam anlamadım ben de. Çevrim sonucu kasada ne varsa 50 yatırıp hepsini mi cekiyoruz yoksa fs kazancına mı düzenleniyor tekrar?? Değişik bi deneme bonusu 🙂
Aynen bendede öyleKaydoldum mail izi kontrol edin dedi
Gelen bişi yok giriş ekranında kullanıcı adi yok diyor
Kaydolmak istersem tekrar var diyoe
Biraz geç geliyor dostAynen bendede öyle
Spam kutusuna düşüyorKaydoldum mail izi kontrol edin dedi
Gelen bişi yok giriş ekranında kullanıcı adi yok diyor
Kaydolmak istersem tekrar var diyoe