- 92,279
- 69,918
- 113
Başlığa yazdırmıyoruz reis çok karmaşık oluyor konuda para konuşulması yasak özelden ulaşabilirsin istediğin üyelere..Kasa değil 3 kişiye 200 roll bakiyesi gondericem @Daimon
Başlığa yazdırmıyoruz reis çok karmaşık oluyor konuda para konuşulması yasak özelden ulaşabilirsin istediğin üyelere..Kasa değil 3 kişiye 200 roll bakiyesi gondericem @Daimon
4 kişi yazmjs bi ben kaldım dışarıda hayattaki şansım işte neyse kazancın daim olshnmetings brakee butragueno dm dostlar
Teşekkürler dost kesene bereketKasa değil 3 kişiye 200 roll bakiyesi gondericem @Daimon
Yoo baya var hakan misal puahaba4 kişi yazmjs bi ben kaldım dışarıda hayattaki şansım işte neyse kazancın daim olshn
Bizde vardikmetings brakee butragueno dm dostlar
Hep dışlaniyorumYoo baya var hakan misal puahaba
Etkinlik ac dost herkes ondan sikayet ediyor ben dislamiyorum ama herkes yazinca gozume batmiyor degilHep dışlaniyorum
Bı kazansam açacam da dost keyfime mi açmıyorum 150 200 ile rollEtkinlik ac dost herkes ondan sikayet ediyor ben dislamiyorum ama herkes yazinca gozume batmiyor degil
2 3 etkinlik biriktirsen tamam puahhahqBı kazansam açacam da dost keyfime mi açmıyorum 150 200 ile roll
Geçen kazandım 500 ile roll açtım ilk maçtan yattım2 3 etkinlik biriktirsen tamam puahhahq
Olur olur duzelir ama illakiGeçen kazandım 500 ile roll açtım ilk maçtan yattım
Ondan sonra gelen her etkinlikte varsın niye etkinlik yapmıyoraun diyor ben tek mi varım herkes var gözlerine batıyorumOlur olur duzelir ama illaki
Aynen sonradan fark ettimYoo baya var hakan misal puahaba
Aç kurtul dost en kolayi acmayana sende laf edersin o zmanOndan sonra gelen her etkinlikte varsın niye etkinlik yapmıyoraun diyor ben tek mi varım herkes var gözlerine batıyorum
Hıc Bı zaman laf etmedim acmayanaAç kurtul dost en kolayi acmayana sende laf edersin o zman
Bol sans kardesHerkese bol şanslar..