- 3,212
- 1,729
- 113
1 Dakika halletcemlinkini atabilirmişim bende görünmüyor tarayıcıdan dolayı sanırım suanda başka tarayıcıdan giremiyorum
1 Dakika halletcemlinkini atabilirmişim bende görünmüyor tarayıcıdan dolayı sanırım suanda başka tarayıcıdan giremiyorum
sayfayı incele yapıyorum ama chatin linki kopyala yapıştır yapınca gelmiyor sanırım yazılımsal kitli deneme bonusumu isticeksin id söle istiyim senin yerinelinkini atabilirmişim bende görünmüyor tarayıcıdan dolayı sanırım suanda başka tarayıcıdan giremiyorum
yok kardeşim yatırım yapıcaktım deneme bonusu çekimi içinde tamam whatsaptan falan hallettim sağol uğraştığın içinsayfayı incele yapıyorum ama chatin linki kopyala yapıştır yapınca gelmiyor sanırım yazılımsal kitli deneme bonusumu isticeksin id söle istiyim senin yerine
önemli değil reisyok kardeşim yatırım yapıcaktım deneme bonusu çekimi içinde tamam whatsaptan falan hallettim sağol uğraştığın için
Bize yazıyorCanli destek yazmiyor
Seni beğenmedi ozaman 😀Canli destek yazmiyor
Yoködeme alan varmı
5-10130 yaptık kaç dakikada geliyor çekimler birde fs nin cevrimiyok degilmi kusura bakmayın tel eski biraz benim
Teşekkürler