Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Garanti Bankası Kredi Kartı Hk.

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Garanti bankası kredi kartı borcumu bi dönem art Arda 3 kez ödeme yapamadım şimdi hepsini ödedim fakat ne nakit avans nede alışveriş yapabiliyorum bankaya gittim şuanlık nakite kapalı alışverişe açık dedi marketten bişey alıyorum vermıyo müşteri hizmetleri arıyorum 24-48 saat sürer dedi başına gelen var mı @Shellac @Daimon lütfen acil normal bilgi almak için konu açtım silmeyin

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
doğru demişler, 24-48 saatte açılır .nadiren iptal ediyorlar ama öyle olsaydı söylerlerdi

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,734
2,039
113
Garanti bankası kredi kartı borcumu bi dönem art Arda 3 kez ödeme yapamadım şimdi hepsini ödedim fakat ne nakit avans nede alışveriş yapabiliyorum bankaya gittim şuanlık nakite kapalı alışverişe açık dedi marketten bişey alıyorum vermıyo müşteri hizmetleri arıyorum 24-48 saat sürer dedi başına gelen var mı @Shellac @Daimon lütfen acil normal bilgi almak için konu açtım silmeyin
Valla müşteri hizmetlerinden tam miktarı öğrenimi yatirdin ? Bende bı dönem sormustum borç alıp ywpicaktim guvenemedim. 1 gün sonra demişlerdi bide avans çekim yapabilirsiniz senin ne dkar oldu bugün nu yaptın işlemi dost

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
doğru demişler, 24-48 saatte açılır .nadiren iptal ediyorlar ama öyle olsaydı söylerlerdi
Maaşım da garanti den yatıyo kartınız açık sorun yok dedi bankaya gittim 24-48 saat sürer dedi yani doğru mu bi sorun olmaz dimi hesap kesim tarihim de bugün bide açılır mı bugün elimdeki tüm parayı yatırdım ortada kaldım resmen

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Valla müşteri hizmetlerinden tam miktarı öğrenimi yatirdin ? Bende bı dönem sormustum borç alıp ywpicaktim guvenemedim. 1 gün sonra demişlerdi bide avans çekim yapabilirsiniz senin ne dkar oldu bugün nu yaptın işlemi dost
2 saat önce yok hesabım dan baktım kredi karı ödeme kısmın dan tüm miktarı ödedim

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Nakıt avans çekmeye çalışıyorum şuan da işleminize devam edemiyoruz lütfen daha sonda tekrar deneyin yazıyo başına gelen vardır

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
Maaşım da garanti den yatıyo kartınız açık sorun yok dedi bankaya gittim 24-48 saat sürer dedi yani doğru mu bi sorun olmaz dimi hesap kesim tarihim de bugün bide açılır mı bugün elimdeki tüm parayı yatırdım ortada kaldım resmen
3 kez yatırmama takibe düşüyor o yüzden hemen açılmaz . 24-48 saat en fazladır, bu akşama bile açılabilir .kardeşimin olmuştu ertesi gün açılmıştı aynı banka

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,734
2,039
113
Hatta benim yaptığım salkligi soylim asgarisini yatırıp aynı gün avans çekiyorum 1 gün beklemem gerekiyormus o yüzden 3 dönem odemedin gözüktü şimdi hiç ödeyemiyor 😂

Firawun

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
242
184
43
Müşreti hizm. ara discount bari ekleyin de.. 👊🏼😂

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Müşreti hizm. ara discount bari ekleyin de.. 👊🏼😂
Çok mu komıksın birader sen ben köpek gibi 1 ay çalışmışım sıkıntıya girmemek için kartıma ödeme yapıp nakıt çekim tekrar dedim başıma sıkıntı gelmiş sen makara yapma peşindesin

Sword08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,359
1,846
113
Böyle durumlarda garanti bankası tekrar limit açma konusunda diğer bankalara göre daha töleranslıdır. Ancak şu olabilir mesela kart limitin 1000 TL nakit avans limitin 500 TL diyelim. Banka bu 500 TL yi 250 TL ye düşürüp kullanıma devam ettirebilir bir iki dönem ödemelerini takip eder ve nakit avans limitini yükseltir. Diğer bankalar garanti bankasına göre daha sert kurallara sahip. Sana tavsiyem bir iki dönem ödemelerine dikkat et en azından minimum ödemeleri zamanında yaparsan ileriki süreçte sorun yaşamazsın

Firawun

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
242
184
43
Çok mu komıksın birader sen ben köpek gibi 1 ay çalışmışım sıkıntıya girmemek için kartıma ödeme yapıp nakıt çekim tekrar dedim başıma sıkıntı gelmiş sen makara yapma peşindesin
Sen bankaya fake atmışsın o komik değil bu mu komik?
Vaktiyle adama borcunu doğru şekilde ödeseydin derler..