- 7,788
- 5,074
- 113
Garibin çilesi risk birimi öyle uygun görmüşpayfix yatırım yapıcam hata veriyor canlı destege yazdım deneme bonusu çekmek için yatırımlarınız engellemistir diyor bunlar sakamı
Garibin çilesi risk birimi öyle uygun görmüşpayfix yatırım yapıcam hata veriyor canlı destege yazdım deneme bonusu çekmek için yatırımlarınız engellemistir diyor bunlar sakamı
Kanka büyük harf varsa ve boşluk varsa kabul etmezKullanıcı adı kabul etmiyorum ki nasıl üye oluyonuz aq
Yok aqKanka büyük harf varsa ve boşluk varsa kabul etmez
Ebenin aqTeşekkürler Betparibu çekimim hızla geldi
Kullanıcı adım Cakir27
Seni babana müjdeleyene s....Teşekkürler Betparibu çekimim hızla geldi
Kullanıcı adım Cakir27
Aynn öyle 25 25 topluyorlar milleten 1 milyon kişiden 25 alsalar 25 milyon büyük paraDolandırıcı sahtekar bunlar bonusu dedikleri sağlayıcı da 1500 üzeri yaptım sonrasında 25 TL yatırım yaptım 25 TL lik oyun yaptım 250 çekim verdim iptal ettiler arkadaşlar av peşindeler para felan yatırmayın sahtekar dolandırıcı bunlar canlı destek bide dalga geçiyor kitapsızlar
Kanka 250+yatırdığın tutar kadar çekim verDolandırıcı sahtekar bunlar bonusu dedikleri sağlayıcı da 1500 üzeri yaptım sonrasında 25 TL yatırım yaptım 25 TL lik oyun yaptım 250 çekim verdim iptal ettiler arkadaşlar av peşindeler para felan yatırmayın sahtekar dolandırıcı bunlar canlı destek bide dalga geçiyor kitapsızlar