- 1,343
- 695
- 113
benimkinide iptal ettiler yine çekim verin dediler2. Kez çekim verdim banlamazlarsa iyi iptal ediyolar
benimkinide iptal ettiler yine çekim verin dediler2. Kez çekim verdim banlamazlarsa iyi iptal ediyolar
seninki ödendi midostlar eğer çekimler ödenmiyorsa konuyu kilitleyelim bilgi verimisiniz
.Ya arkadaşlar çekim yapacağım kripto hesabım yok hangi uygulamayı indirmeliyim yardımcı olurmusunuz
evet konuyu açtıktan sonra ödeme alan varmı onu merak ettimseninki ödendi mi
verdim 2 çekimi tekrar verin dediler bakalım ödeyecekmievet konuyu açtıktan sonra ödeme alan varmı onu merak ettim
öderse bilgi verirmisinverdim 2 çekimi tekrar verin dediler bakalım ödeyecekmi
Odemiycek gibi bekletiyorlaröderse bilgi verirmisin
Hangi uygumaya indirmeniz lazım onu soruyorum cvp veren bir kişi yokAz çekim yapacak arkadaşlar bir bekleyin bir kişi çekim geldi desin herkez yükleniyor
yeni üye olacaklar yatırım yapmasın siteye zaten sadece kripto yatırım mevcut güven vermiyor dediğin gibi dikkat edinsite baştan aşağı kolpa aga kimse üye olmasın sadece kripto ile yatırım ve çekim mevcut
canlı destek falan da yok deneme bonusu otomatik ekleniyor diyorlar eklenmedi
bonus talepten deneme bonusu talep ediyorum yatırım olmadan deneme bonusu vermiyor asdasfsdgdfgfdh
siteyi kim yapmışsa TOKATÇILIĞA çıkmış belli
UZAK DURUN
konu kilit @Shellac
Bende 3 bin yaptm ama 100 tl yatırım yapmak istenedemYatırım yapmadan 1k çekim verdik bakalım gelecekmiş bakiye de çekim verince hala 3 k kaldı ödeyeceklerini zannetmiyorum beklemedeyim
yatırım yapmayın zaten 1k çek öderse kafiBende 3 bin yaptm ama 100 tl yatırım yapmak istenedem
Çekmek için 100 tl yatırım istemiyor muyatırım yapmayın zaten 1k çek öderse kafi